Χάρης Μαμουλάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα πλοίο που ναυπηγείται εν πλω (βίντεο)

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και την εκπομπή «Σήμερα» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο, φιλοξενήθηκε ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Χάρης Μαμουλάκης, με θέμα της συζήτησης τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο Χάρης Μαμουλάκης επεσήμανε ότι καλό είναι οι αντιδράσεις να εκφράζονται με πολιτικά χαρακτηριστικά και καλό είναι να είναι σεβαστή και η άποψη του κόσμου. «Η κοινωνία μίλησε. Και την πρώτη Κυριακή και την δεύτερη. Έδωσε ένα σήμα, μια κατεύθυνση που επιθυμεί να κινηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Θέλει σύνεση, σύγκλιση, να ταπεινωθούν αρκετά “εγώ” για να μπορέσουμε να πάμε στην επόμενη ημέρα. Να προχωρήσουμε. Ενωμένος και αδιαίρετος ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μπορεί να είναι την επόμενη μέρα. Αρκεί, κοινός παρονομαστής να είναι για όλους μας το πνεύμα ενότητας.».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Χάρης Μαμουλάκης και στην ισχυρή δυναμική που αναπτύσσεται τις τελευταίες εβδομάδες υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επισημαίνοντας ότι στόχος πρέπει να είναι η κεφαλαιοποίηση του ενδιαφέροντος της κοινωνίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί