Βενιζέλειο: Λόγω εκλογών πιο κοντά ο κίνδυνος κατάρρευσης αφού οι γαλάζιοι κάνουν κοπάνες για χάρη του Καραμαλάκη!

Κάποιοι βάζουν πλάτη να μην καταρρεύσει το νοσοκομείο και οι γαλάζιοι τρέχουν πίσω από τον Καραμαλάκη ή άλλους γαλάζιους υποψηφίους, απουσιάζοντας παρανόμως από την υπηρεσία, με τις ευλογίες των διοικούντων…

Το Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου είναι σε μια πορεία κατάρρευσης, όπως συχνά επισημαίνεται στις ανακοινώσεις φορέων αλλά και προκύπτει από την πραγματικότητα, πχ με το πάγωμα όλων των τακτικών χειρουργείων.

Δείτε:

Καταρρέει το ΕΣΥ στην Κρήτη: Στο Βενιζέλειο σταματούν τα χειρουργεία, εκτός από τα έκτακτα και τα ογκολογικά…

Από τους εργαζόμενους οι διοικούντες ζητούν να “βάλουν πλάτη”, τους κόβουν άδειες και ρεπό καθώς δε φτάνει το προσωπικό για τις βάρδιες.

Όμως…

Όμως υπάρχουν κάποιοι προνομιούχοι. Αυτοί που όχι μόνο… παραπαίρνουν άδειες και ρεπό αλλά παίρνουν και χωρίς να δικαιούνται! Αρκεί να είναι γαλάζιοι που τρέχουν για την εκλογή είτε του κομματικού υποψηφίου δημάρχου Ηρακλείου είτε άλλων, πάσης φύσεως, υποψηφίων πάντα από τη ΝΔ…

Κάποιοι εργαζόμενοι δηλαδή βάζουν πλάτη να μην καταρρεύσει το νοσοκομείο και κάποιοι τρέχουν πίσω από τον Καραμαλάκη ή άλλους γαλάζιους υποψηφίους, απουσιάζοντας παρανόμως από την υπηρεσία…

Διαβάστε τι μας γράφουν εργαζόμενοι από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου:

Αγαπητό Candiadoc,

H κατάσταση στο ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ νοσοκομείο έχει ξεφύγει και είναι στενά συνδεδεμένο και με τις εκλογές. Πώς;

Οι τομεάρχες, ας πούμε ο Νικολής και ο Δημήτρης αλλά και η Μαρία (υπεύθυνη σε τμήμα αιχμής) από τότε που ξεκίνησαν οι εκλογές όλο λείπουν. Στην εργασία τους δεν έρχονται παρά λίγες ώρες μόνο.

Και μάθαμε ότι τουλάχιστον ο ένας τομεάρχης, ο Νικολής, έχει πάρει αναρρωτική άδεια (όπως είχε κάνει και στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση) για να τρέχει πίσω από τον γαλάζιο υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου, σε διατεταγμένη υπηρεσία από τον μέντορά του, γνωστό παραγοντίσκο της ΝΔ.

Σε ένα νοσοκομείο που οι βάρδιες βγαίνουν με τεράστια δυσκολία και  τα προβλήματα έρχονται το ένα μετά το άλλο, αυτοί που υποτίθεται ότι πρέπει να τα λύνουν, λείπουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ για να τρέχουν στους προεκλογικούς αγώνες των ιδίων αλλά και των παρατρεχάμενων.

Όταν εμείς πάμε να ζητάμε άδειες και ρεπό που μας χρωστάνε, μας λένε ότι δεν γίνεται, υπάρχει πρόβλημα με τις βάρδιες  και να βάλουμε πλάτη.

Αυτοί πού βάζουν πλάτη; Στον προεκλογικό αγώνα του κόμματος τους;

Ο Θεός να μας βοηθήσει αλλά δεν το βλέπουμε!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί