Πετσωταϊσμενοι εκτός ελέγχου – Δ. Οικονόμου: “Ψοφίμι ο ΣΥΡΙΖΑ, σαν τα ψοφίμια του Θεσσαλικού κάμπου”

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Δημήτρης Οικονόμου, φαίνεται ότι στεναχωρήθηκε εξαιρετικά – για λόγους που εκείνος ξέρει – με τη μεγάλη συμμετοχή των πολιτών στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Στεναχωρήθηκε τόσο πολύ, που προσπαθούσε αγωνιωδώς να υποτιμήσει τη μεγάλη συμμετοχή των πολιτών στις εσωκομματικές κάλπες, προκειμένου να μην συνδεθεί η έκρηξη συμμετοχής με την επιθυμία του κόσμου για ισχυρή αντιπολίτευση και την οργή που έχει προκαλέσει η νέα τετραετία Μητσοτάκη.

Έτσι, στη θέση ότι το μήνυμα των πολιτών ήταν ότι θέλουν μια ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση ο Δημήτρης Οικονόμου βγήκε από τα ρούχα του και με εξαιρετικά προσεγμένη επιλογή λέξεων είπε το αδιανόητο:

«Όχι, στέλνουν μήνυμα ανασύνταξης του κόμματός τους το οποίο ήταν ψοφίμι. Ήταν σαν τα ψοφίμια στον κάμπο της Θεσσαλίας ο ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη και αναστήθηκε. Δεν ήταν μήνυμα στην κυβέρνηση. Αυτό είναι το ψοφίμι που επέπλεε και κάποιος το τράβηξε στη ζωή, ο οποίος είναι ο Κασσελάκης. Αυτό είναι ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα! Τι μήνυμα θα στείλουν αυτοί στον Μητσοτάκη; Σε μία εσωκομματική διαδικασία τι μήνυμα να στείλεις;».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί