Κατερίνα Μανιμανάκη – Πετράκη: Συνάντηση με ιδιοκτήτες καταλυμάτων Χανίων

Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, η υποψήφια δήμαρχος Χανίων Κατερίνα Μανιμανάκη – Πετράκη μαζί με υποψήφιους του συνδυασμού «Όνειρο είναι τα Χανιά» συναντήθηκαν, στο Επιμελητήριο Χανίων, με τον Κωνσταντίνο Β. Πρώιμο, πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Καταλυμάτων Άπτερα Χανίων, που αριθμεί 1200 μέλη και εκπροσωπεί περίπου το 40% της τουριστικής αγοράς στα καταλύματα, ενώ είναι και μέλος της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδας, και την Μάρθα Καραγιαννάκη – Οικονομάκη, πρόεδρο του Συλλόγου Τουριστικών Καταλυμάτων Βορείου Άξονα Δήμου Χανίων «Κύδων». Οι δύο αυτοί φορείς εκπροσωπούν τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων τύπου ενοικιαζόμενων δωματίων και αποτελούν τους κατεξοχήν μικρομεσαίους επιχειρηματίες του τουρισμού με δυναμικότητα συγκροτημάτων από 3 έως 25 δωμάτια.

Αναγνωρίζοντας τον σημαντικό ρόλο που αυτή η κατηγορία τουριστικών καταλυμάτων φέρει για τη διαμόρφωση του ντόπιου τουριστικού προϊόντος και τον πολυδιάστατο αναπτυξιακό χαρακτήρα του Δήμου, η υποψήφια δήμαρχος και οι υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού, άκουσαν προσεκτικά τις ανησυχίες τους, τα αιτήματα για την προστασία του κλάδου τους, αλλά και τις προτάσεις τους για την ανάπτυξη του χειμερινού τουρισμού στον Δήμο Χανίων.

Μέσα από τη συζήτηση και τον διάλογο, αναδείχθηκε ακόμα περισσότερο η ανάγκη που έχει ο τόπος μας και ο τουρισμός στην πόλη μας για ένα σχέδιο με όραμα, που θα οδηγήσει τα Χανιά μας στη θέση που τους αξίζουν και που μας αξίζει να τα ζούμε! 

Θέλουμε έναν Δήμο με ταυτότητα, έναν Δήμο με παρουσία! 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί