Για απόπειρα βιασμού κατηγορεί τον 22χρονο επιδειξία μία από τις κοπέλες – Έχει καταθέσει βίντεο

Σοκαριστικές είναι οι καταθέσεις γυναικών για τη δράση του 22χρονου στη Νέα Σμύρνη, ο οποίος συνελήφθη ύστερα από το βίντεο που δημοσίευσε νεαρή κοπέλα και φαίνεται να την ακολουθεί μέχρι την πόρτα του σπιτιού της με ακάλυπτο το μόριό του. Μεταξύ των καταγγελιών, εκτός από περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης, υπάρχουν και περιστατικά σεξουαλικής επίθεσης και απόπειρας βιασμού.

Δείτε ακόμη:

Αυτός είναι ο 22χρονος επιδειξίας στη Ν. Σμύρνη

 Στο φως βίντεο με επιδειξία να ακολουθεί κοπέλα σε είσοδο πολυκατοικίας – Μία σύλληψη

Νέα μαρτυρία από θύμα του 22χρονου επιδειξία της Νέας Σμύρνης

Γιαγιά 22χρονου επιδειξία: «Πέφτω από τα σύννεφα, δεν είναι αναρχικός, δεν δίνει δικαίωμα»

Ελεύθερος ο 22χρονος επιδειξίας

Μάλιστα μια εκ των γυναικών που τον κατηγορεί για απόπειρα βιασμού φέρεται να έχει παραδώσει στις δικαστικές αρχές, μέσω του δικηγόρου της, βίντεο που επιβεβαιώνει τις καταγγελίες της. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Alpha, στο βίντεο καταγράφεται επίθεση που έγινε στις 6 Αυγούστου του 2020 στην περιοχή του Νέου Κόσμου. Η κοπέλα μετά την επίθεση πήρε τα πλάνα από το κύκλωμα παρακολούθησης της πολυκατοικίας. 

Όπως έχει καταθέσει η κοπέλα, ο 22χρονος την έπιασε από τον λαιμό και την κόλλησε στον τοίχο. Εκείνη κατάφερε να αντιδράσει και του τράβηξε τη μάσκα, με αποτέλεσμα ο 22χρονος να τρομάξει και να φύγει. Η επίθεση φαίνεται να έχει καταγραφεί στο βίντεο το οποίο είναι στα χέρια των δικαστικών αρχών και ενδεχομένως να οδηγήσει στην δίωξή του με κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες. 

Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με τον Alpha, η ασφάλεια ζήτησε να δοθεί στη δημοσιότητα φωτογραφία του 22χρονου και όπως όλα δείχνουν, είναι ένα αίτημα που θα γίνει αποδεκτό. Κι αυτό γιατί, θεωρούν ότι ενδεχομένως να υπάρχουν και άλλα περιστατικά που δεν έχουν καταγγελθεί.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί