Στο ΕΛΜΕΠΑ η Μαρία Καναβάκη

Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ) επισκέφθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου, Μαρία Καναβάκη με μέλη του συνδυασμού της «Ηράκλειο για Σένα».

Ο Πρύτανης του Ιδρύματος, Καθηγητής Ν. Κατσαράκης και οι Αντιπρυτάνεις παρουσίασαν στην κ Καναβάκη τα ζητήματα που απασχολούν το ΕΛΜΕΠΑ και συζήτησαν την από κοινού δυνατότητα εύρεσης αποτελεσματικών λύσεων.  

Επιπλέον, τονίστηκε η ανάγκη συνεργασίας του Δήμου Ηρακλείου, μέσα από κοινές δράσεις, με σκοπό τη μεγιστοποίηση του οφέλους για τους φοιτητές του Ιδρύματος.  

Αξιολογήθηκε ως απαραίτητη η συμβολή του Ιδρύματος για την, από κοινού με τον Δήμο Ηρακλείου, εξεύρεση αποτελεσματικών προτάσεων και λύσεων που απασχολούν τους δημότες αλλά και τις εταιρείες που λειτουργούν εντός των ορίων του Δήμου.

Η Μαρία Καναβάκη υποσχέθηκε να στηρίξει το ΕΛΜΕΠΑ και να συμβάλει αποτελεσματικά στην επίλυση μικρών αλλά  και μεγάλων ζητημάτων ώστε να καταδειχθεί η σημασία των συνεργασιών μεταξύ των φορέων και ο ρόλος του Ιδρύματος στην περαιτέρω ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί