Η Μ. Καναβάκη για τα αποτελέσματα των εκλογών της ΠΕΔ Κρήτης

Δήλωση της επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «Ηράκλειο Για Σένα», Μαρίας Καναβάκη, για τα αποτελέσματα των εκλογών της ΠΕΔ Κρήτης:

Είχα την τιμή να συμμετέχω και στο προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης (ΠΕΔ-Κ) την περίοδο 2019-2023 και είμαι από εκείνους που ανέκαθεν πίστευε ότι η ΠΕΔ είναι ένα ισχυρό πολιτικό όργανο της Αυτοδιοίκησης, το οποίο πρέπει και μπορεί να έχει ρόλο και λόγο στα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι όλης της χώρας κεντρικά αλλά και τοπικά στα θέματα του νησιού μας.


Γι’ αυτό θεώρησα εξαρχής σημαντική την πρόσφατη εκλογική διαδικασία, από την οποία προέκυψε ξεκάθαρα νέος Πρόεδρος της ΠΕΔ-Κ, ο Δήμαρχος Ρεθύμνου, Γιώργης Μαρινάκης, με την παράταξη του οποίου “ΕΝΙΑΙΑ ΚΡΗΤΗ” ήμουν κι εγώ υποψήφια και εκλέχθηκα.


Συγχαίρω όλους τους συναδέλφους όλων των ψηφοδελτίων, ανεξάρτητα από την εκλογή τους ή όχι. 
Στην Αυτοδιοίκηση όλοι εμείς που της έχουμε αφοσιωθεί και την υπηρετούμε πιστά, βιώνουμε τα ίδια προβλήματα, κανείς δεν είναι απέναντι και κανείς δεν περισσεύει. 


Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον νέο Πρόεδρο που πίστεψε σε μένα, αλλά και ένα βαθύτερο ευχαριστώ στους αιρετούς από όλη την Κρήτη που με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν πρώτη σε ψήφους Δημοτική Σύμβουλο στο νέο ΔΣ της ΠΕΔ-Κ.

Το να σε επιλέγουν οι ίδιοι οι συνάδελφοι σου έχει ιδιαίτερη αξία και σημασία.


Η τιμή και η ευθύνη είναι ακόμη μεγαλύτερες όταν επίσης εκλέγεται και ένα μέλος της Δημοτικής Παράταξης της οποίας είσαι Επικεφαλής, αφού και ο Δημοτικός Σύμβουλος του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ» Κώστας Βαρδαβάς, εκλέχθηκε πρώτος ως εκπρόσωπος της ΠΕΔ-Κ στη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ. 


Η επόμενη μέρα για την Τοπική μας Αυτοδιοίκηση, για τους Δήμους μας και για την Κρήτη μας είναι μπροστά και είναι κρίσιμη. 

Ενωμένοι, να σηκώσουμε μανίκια, να βάλουμε τα δυνατά μας και να αγωνιστούμε όλοι μαζί για το καλύτερο. 


Και πάλι συγχαρητήρια σε όλους και καλή μας θητεία.

Μαρία Γ. Καναβάκη

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί