Υποψήφιος με τον Σπύρο Δανέλλη στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων ο Μιχάλης Χαιρετάκης

Υποψήφιος με τον Σπύρο Δανέλλη στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων είναι ο Μιχάλης Χαιρετάκης.

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε για το μέλλον της Κρήτης μας.

Επιλέγουμε τα πρόσωπα που θα μας εκπροσωπήσουν στο περιφερειακό συμβούλιο με σκοπό να εργαστούν για το καλό του τόπου μας.

Μαχόμενος πάντα για τις ιδέες και τις αξίες της προοδευτικής μας παράταξης και ωθούμενος από την αγάπη μου για τα Χανιά αποφάσισα να αποδεχτώ την τιμητική πρόταση του Σπύρου Δανέλλη και να είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του: «Η ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ ΑΛΛΙΩΣ».

Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός. Δεν προέρχομαι από πολιτική οικογένεια.

Δεν στηρίζομαι από κανέναν επιχειρηματικό όμιλο.

Έχω ακριβώς τις ίδιες ανησυχίες και δίνω τον ίδιο καθημερινό αγώνα με ΕΣΑΣ, παλεύω καθημερινά για την οικογένεια μου, για τα παιδιά μου και για το μέλλον του τόπο μου.

Η χρόνια ενασχόληση μου με τα κοινά, η πολυδιάστατη επιχειρηματική μου δραστηριότητα αλλά και οι θέσεις ευθύνης που κατέχω ή κατείχα, με οδήγησαν στην ξεκάθαρη θέση ότι η ΑΝΑΠΤΥΞΗ της περιφερειακής οικονομίας, απαιτεί ολοκληρωμένο σχέδιο, πρωτοπόρες δράσεις και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ διεκδίκηση.

Στόχος μου, να αποτελέσω μια προοδευτική και ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο Κρήτης, η οποία θα αναδεικνύει τα προβλήματα ΟΛΩΝ των Χανίων, και θα προτείνει ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από τις θέσεις των πολιτικών κομμάτων. Προσωπική μου πεποίθηση είναι ότι η τοπική αυτοδιοίκηση ΔΕΝ πρέπει να μπαίνει και να «εγκλωβίζεται» σε μικροκομματικά «καλούπια».

Σας καλώ, να μου δώσετε τη δυνατότητα να γίνω η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΦΩΝΗ στο περιφερειακό συμβούλιο. Για μια Κρήτη .. αλλιώς!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί