«Δικαίωμα στην Πόλη»: Έγινε η ανακήρυξη του Συνδυασμού

Αλέξης Καλοκαιρινός: «Ευχή αλλά και στόχος μας,
ο ουσιαστικός διάλογος για το Ηράκλειο»

Με την επίσημη ανακήρυξη από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου του συνδυασμού και των υποψηφίων της δημοτικής παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη», ο επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Με την ολοκλήρωση της θεσμικής διαδικασίας ανακήρυξης των συνδυασμών, εύχομαι σε όλες και όλους τους υποψηφίους υγεία και δύναμη στον αγώνα που ακολουθεί. Μέχρι την 8η Οκτωβρίου, έχουμε τη δυνατότητα να ξεδιπλώσουμε το πρόγραμμά μας, να ακούσουμε και να συζητήσουμε με τους συμπολίτες μας για όλα όσα τους απασχολούν. Από τα μικρά και σημαντικά της καθημερινότητας, μέχρι τα μεγάλα και οραματικά για το μέλλον του Δήμου μας. Του τόπου που ζούμε, εργαζόμαστε και αγαπάμε.
Στόχος μας είναι ο γόνιμος διάλογος για το Ηράκλειο. Για τα προβλήματα και τις λύσεις τους, για τους ανθρώπους και τις προοπτικές. Ευχή μας, ότι σε αυτόν τον δρόμο της ουσίας, της τεκμηρίωσης και του πολιτικού πολιτισμού που αρμόζει στον τόπο μας, θα μας ακολουθήσουν όλες οι παρατάξεις που διεκδικούν την ψήφο των συμπολιτών μας.».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί