“Όχι άλλα κροκοδείλια δάκρυα για τον Αντώνη…”

Εν αναμονή της απόφασης της δικαιοσύνης για το έγκλημα “Αντώνης με Νοητική Υστέρηση” -κι όλους τους Αντώνηδες εκεί έξω με ορατές κι αόρατες αναπηρίες, 

ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Ατόμων με Νοητική Υστέρηση “η Ροδαυγή” που εδρεύει σε Δημόσιο κτίριο του Υπουργείου Εργασίας  και εκπαιδεύει νεαρούς ενήλικες με Νοητική Υστέρηση.

ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ότι στο ίδιο Κτίριο:

 α. Εδρεύει το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Κρήτης,

β. Το ΠΑΑΠΑΗΚ που κάνει θεραπείες σε παιδιά με αναπηρίες,

η. Δομή του Δήμου Ηρακλείου,

ε.  Φιλοξενεί εξολοκλήρου το κέντρο Προστασίας Θηλέων “Μέριμνα”.

ΖΗΤΑΜΕ

1. Από την Δικαιοσύνη να πάρει θέση για τον Αντώνη και όλους τους Αντώνηδες που έπονται.

2. Την Πολιτεία να ενεργοποιήσει τους ανεξάρτητους ελεγκτικούς της μηχανισμούς διότι ενώ οι αρμόδιες Αρχές αρνούνται στον σύλλογο μας την έκδοση άδειας Ίδρυσης και Λειτουργίας Κέντρου Διημερευσης και Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρησης λόγω έλλειψης Πυρασφάλειας. Την ίδια στιγμή στο ίδιο κτίριο εξυπηρετούνται οι ως άνω Δημόσιες δομές ΧΩΡΙΣ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ.

3. Απευθυνόμαστε στο ίδιο το Κράτος, στο Πρωθυπουργό, σε όλες τις πολιτικές παρατάξεις σε όλες τις Αρμόδιες Αρχές που τώρα δακρύζουν για τον Αντώνη…. Να πάρετε θέση και να πράξετε τα δέοντα!!!

Η Πρόνοια στην Ελλάδα απουσιάζει, οι πολίτες κάνουν την δουλειά της Πολιτείας, και όλοι πέφτουν από τα σύννεφα…

Σχετικά Άρθρα

One Thought to ““Όχι άλλα κροκοδείλια δάκρυα για τον Αντώνη…””

  1. Ευχαριστούμε θερμά για την δημοσιοποίηση.
    Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την άρνηση αδειοδότησης του Κέντρου Διημέρευσης και Φροντίδας του συλλόγου μας.
    Οι δομές του Δημοσίου που λειτουργούν στο ίδιο κτίριο με εμάς έχουν άδεια με Υπουργική απόφαση ενώ σε εμάς πρέπει να πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις που ο νόμος ορίζει. Και είναι σωστό. Η πυρασφάλεια αφορά όλο το κτίριο καί όχι μόνο τις 5 αίθουσες που μας έχει παραχωρήσει με χρησιδάνειο το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Κρήτης το οποίο ανήκει στο Υπουργείο Εργασίας και είναι ο εποπτεύων φορέας όλων των κοινωνικών δομών ανεξάρτητα αν είναι Δημοσίου ή Ιδιωτικού Δικαίου. Εδώ και 2,5 χρόνια έχουμε καταθέσει πλήρη φάκελο στην Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης και κωλυσιεργούν όλοι τους και δεν βγάζουν πίστωση για να τακτοποιήσουν την ενεργή πυρασφάλεια του κτιρίου.
    Η πρόεδρος του ΔΣ, Γεωργία Λιαπάκη. Τηλ.6989402094

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί