Καστανίδης σε Ανδρουλάκη: Δεν έχετε στρατηγική – Mε την απραξία σας γινόμαστε παράρτημα της δεξιάς

Διαχωριστικές γραμμές με την ηγεσία του κόμματός του έθεσε ο Χάρης Καστανίδης, μιλώντας στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, την περασμένη Τετάρτη.

«Δεν έχετε στρατηγική εσείς και η ομάδα σας», φέρεται να είπε στον Νίκο Ανδρουλάκη, σύμφωνα με όσα αναφέρει το ieidiseis.gr, ενώ αναρωτήθηκε πώς θα μετρήσει τις δυνάμεις του το ΠΑΣΟΚ στις αυτοδιοικητικές εκλογές για τον αν είναι δεύτερο ή τρίτο κόμμα.

«Σε τέσσερις περιφέρειες στηρίζουμε κοινά ψηφοδέλτια είτε με τη ΝΔ, είτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στους Δήμους, πέραν του Χάρη Δούκα στην Αθήνα το ΠΑΣΟΚ δεν έδωσε αλλού χρίσμα, πώς θα μετρηθούμε;», αναρωτήθηκε, ενώ έθεσε θέμα και για τα στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη που είναι υποψήφια με τους συνδυασμούς που στηρίζει η Νέα Δημοκρατία!

«Με την πολιτική απραξία σας και τα φληναφήματά σας, γινόμαστε στην αυτοδιοίκηση παραρτήματα της Δεξιάς», είπε σε άλλο σημείο.

Είναι σαφές πως στη Χαριλάου Τρικούπη υπάρχουν στελέχη που παίρνουν θέση ενόψει της επόμενης μέρας των δημοτικών και των ευρωεκλογών- και ο Χάρης Καστανίδης όχι απλώς είναι μεταξύ αυτών, αλλά το διαμηνύει κιόλας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί