Μαρία Καναβάκη: Σημαντική για το Δήμο Ηρακλείου η περιοχή του Καρτερού

Συνάντηση με μέλη της Διοίκησης του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρτερού, είχε την Τρίτη 22-8 η Υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου, Επικεφαλής του Συνδυασμού “Ηράκλειο Για Σένα”, Μαρία Καναβάκη, μαζί με υποψήφιους συμβούλους της.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα και οι ανάγκες της περιοχής που γνωρίζει ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια.

Ζητήματα όπως η δημιουργία αποχετευτικού δικτύου, η λειτουργία του δημοτικού σχολείου αλλά και θέματα βελτίωσης της καθημερινοτητας, όπως η περιποίηση του πρασίνου, η δημιουργία κοινόχρηστων χωρών και μιας πλατείας ως σημείο αναφοράς για τους κατοίκους, βρέθηκαν ψηλά στην ατζέντα.

Η Μαρία Καναβάκη ενημέρωσε τα μέλη του Συλλόγου για την ανεξάρτητη Αυτοδιοικητικη πρόταση που κομίζει ο Συνδυασμός “Ηράκλειο Για Σένα” κι εμπεριέχει αφενός την εμπειρία της ίδιας της Επικεφαλής, αφετέρου το “καινούργιο” που φέρνουν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, νέοι και άφθαρτοι άνθρωποι, που στελεχώνουν την παράταξη.

Όπως ανέφερε, βρέθηκε εκεί με τους συνεργάτες της προκειμένου να ενημερωθούν πληρέστερα για τα ζητήματα της περιοχής με διάθεση για δουλειά.

“Ο Καρτερός είναι μια σημαντική περιοχή για το Δήμο Ηρακλείου με το μεγάλο  παραλιακό μέτωπο που διαθέτει”, σημείωσε μεταξύ άλλων, η κ. Καναβάκη, δίνοντας έμφαση στην τουριστική του ανάπτυξη, τα τελευταία χρόνια.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί