Σητεία: Έρευνες για τον εντοπισμό 60χρονου που χάθηκε στο φαράγγι των Χοχλακιών – Ξεπερνά τους 43 βαθμούς η θερμοκρασία

Σε εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς το πρωί της Κυριακής, επιχείρηση στην οποία συμμετέχει η αστυνομία, η πυροσβεστική αλλά και εθελοντές, για τον εντοπισμό άνδρα περίπου 60 ετών, ο οποίος είχε επισκεφθεί το φαράγγι των Χοχλακιών στην Σητεία.

Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή αυτές τις δυο μέρες είναι ακραίες, η θερμοκρασία χθες ξεπέρασε τοπικά τους 43 βαθμούς, ενώ δεν υπάρχουν δέντρα για σκίαση.

Την επιχείρηση συντονίζει η Αστυνομία ενώ επιχειρούν η Πυροσβεστική, η ΕΔΕΑΚ και ο Ερυθρός Σταυρός, χωρίς μέχρι αυτή τη στιγμή να έχουν βρεθεί κάποια σημάδια ζωής.

Την εξαφάνιση του άνδρα που φέρεται να κατάγεται από την Ιταλία, δήλωσε η σύζυγός του και οι έρευνες ξεκίνησαν χθες το βράδυ. Αργά τη νύχτα η επιχείρηση εντοπισμού σταμάτησε και οι δυνάμεις άρχισαν εκ νέου να αναζητούν τον άνδρα, από νωρίς σήμερα το πρωί.

Χθες ο ίδιος σύμφωνα με την αστυνομία ανάρτησε βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα από την παραλία που βρίσκεται στο τέρμα του φαραγγιού έκτοτε αγνοείται η τύχη του.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική πρόκειται για ένα φαράγγι με δυσκολίες για την επιχείρηση, καθώς έχει αρκετά μονοπάτια, στα οποία γίνεται προσπάθεια να εντοπιστεί ο 60χρονος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ρεπορτάζ: Ι. Ταβλάς

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί