Χ. Μαμουλάκης: Εκτός ελέγχου τα κόστη στις ακτοπλοϊκές μετακινήσεις (βίντεο)

Για την ψήφο των αποδήμων, τα εκτός ελέγχου κόστη στις ακτοπλοϊκές μετακινήσεις, τον τουρισμό αλλά και τις εξελίξεις στις εκλογές της αυτοδιοίκησης, μίλησε στην ΕΡΤ και την εκπομπή “ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ” με τον δημοσιογράφο Κώστα Παπαχλιμίντζο ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Χάρης Μαμουλάκης.

Ο Χάρης Μαμουλάκης αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο της Κυβέρνησης ΝΔ για την ψήφο των αποδήμων, λέγοντας ότι πρέπει να ληφθεί μέριμνα για όλους τους εργαζόμενους που αδυνατούν να βρίσκονται στον τόπο κατοικίας τους κατά τις εκλογικές αναμετρήσεις, αναφέροντας τα χαρακτηριστικά παραδείγματα των εργαζομένων στον τουρισμό, καθώς και των ναυτικών.

Τόνισε ότι η απουσία ελέγχων από την Πολιτεία έχει οδηγήσει στα ύψη τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, με αποτέλεσμα η γραμμή Πειραιάς – Ηράκλειο να είναι φθηνότερη από τα δρομολόγια από τον Πειραιά προς τις Κυκλάδες. Επισημαίνοντας πως ό,τι βιώνουμε στα τρόφιμα με την ακρίβεια εδώ και ενάμισι χρόνο, βιώνουμε στην ακτοπλοΐα, ανέδειξε την απουσία βούλησης από την πλευρά της κυβέρνησης, για τη διενέργεια ουσιαστικών ελέγχων που θα μπορούσαν να συγκρατήσουν τις τιμές.

Ο Χάρης Μαμουλάκης επανέφερε επίσης το βασικό ερώτημα «τι τουρισμό θέλουμε», σχολιάζοντας την πορεία του ελληνικού τουρισμού τονίζοντας ότι είναι λάθος η επικέντρωση στο αέναο κυνήγι αθροίσματος κλινών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί