Σ. Φάμελλος στον Alpha: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιστρέψει με τρεις άξονες (Βίντεο)

Στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και τον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ μίλησε ο Σωκράτης Φάμελλος.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, παραχώρησε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Όπως σημείωσε, ο «ΣΥΡΙΖΑ έχει επιστρέψει και στην κοινοβουλευτική και στην πολιτική δράση με τρεις άξονες.

Ο ένας είναι να κάνουμε αντιπολίτευση για τα συμφέροντα της κοινωνίας, ο άλλος να σχεδιάσουμε μία πολιτική πρόταση διεξόδου σε προοδευτική κατεύθυνση και ο τρίτος είναι η δημοκρατία και οι αξίες της. Γιατί βλέπουμε ότι υπάρχουν φωνές που αμφισβητούν τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου».

Ο Σωκράτης Φάμελλος ανέφερε παράλληλα ότι «μετά το σοκ της αποχώρησης του Αλέξη Τσίπρα, αρκετά γρήγορα ο ΣΥΡΙΖΑ μπόρεσε να ολοκληρώσει τις προτάσεις και για τη διαδικασία της μετάβασης στη νέα πολιτική ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για την εκπροσώπησή του στη Βουλή. Έχουμε μία πολύ συγκεκριμένη απάντηση, είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε για την επόμενη μέρα».

Ο Σωκράτης Φάμελλος τόνισε ότι στην επικείμενη Κεντρική Επιτροπή ενδέχεται να ανακοινωθούν μερικές υποψηφιότητες για την προεδρία του κόμματος. «Θα υπάρχει αρκετός χρόνος για να ενημερωθούν όλα τα μέλη για τις υποψηφιότητες» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί