Ο Γιώργος Αθανασάκης διεκδικεί το Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου

Ως επικεφαλής του Συνδυασμού «Λασίθι ώρα ευθύνης»

Τη διεκδίκηση του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές ανακοινώνει επίσημα ο Γιώργος Αθανασάκης, του Εμμανουήλ, ως επικεφαλής του Συνδυασμού «Λασίθι ώρα ευθύνης».

Μετά από ώριμη σκέψη και διαπίστωση πως το Οροπέδιο Λασιθίου πρέπει να γυρίσει σελίδα γιατί τα προβλήματα του τόπου δεν μπορούν άλλο να περιμένουν, κρατώντας τον δέσμιο μιας θεωρητικής κι όχι ουσιαστικής ανάπτυξης, ο Γιώργος Αθανασάκης κατέρχεται στις εκλογές πλαισιωμένος από μια δυνατή ομάδα υποψηφίων.

Είναι μια ομάδα γεμάτη όρεξη για δουλειά, πολυσυλλεκτική, και υπερκομματική, καθώς στην Τοπική Αυτοδιοίκηση οι κομματικές επιλογές  μπαίνουν στο περιθώριο και προτάσσεται το καλό του τόπου και μόνο αυτό.

Ποιος είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος

Ο Γιώργος Αθανασάκης, γέννημα θρέμμα του Οροπεδίου Λασιθίου, είναι ενεργός πολίτης, με συμμετοχή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, επί σειρά ετών, με δράση κοινωνική και επαγγελματική, με αληθινή γνώση των προβλημάτων,  δεδομένα που του επιτρέπουν να κοιτάξει κατάματα το Λασιθιώτη και να ζητήσει την εμπιστοσύνη του.

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Οροπεδίου από το 2002-2006 και ξανά από το 2010-2014. 

Εξελέγη Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Οροπεδίου την περίοδο 2014-2016.

Επίσης αναδείχθηκε Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Οροπεδίου, το 2014, θέση που διατηρεί μέχρι σήμερα. Ταυτόχρονα του ανατέθηκε η εκπροσώπηση των κτηνοτρόφων του Νομού Λασιθίου σε όλες τις επαφές με Υπουργεία και φορείς.

Ακόμα, υπήρξε Γραμματέας του Αγροτικού Συνεταιρισμού Οροπεδίου Λασιθίου, για μια πενταετία, ενώ διατηρεί σήμερα τη θέση του Γραμματέα στην Ομοσπονδία Αμπελουργών και Ελαιουργών Κρήτης αλλά και αυτή του Τομεάρχη Ζωϊκής Παραγωγής Ν. Λασιθίου της Νέας Δημοκρατίας.

Τέλος διετέλεσε Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου «ΔΙΚΤΑΙΟΣ».

Οι υποψήφιοι σύμβουλοι  του Συνδυασμού 

Ήδη οι υποψήφιοι που πλαισιώνουν το Συνδυασμό  «Λασίθι ώρα ευθύνης» ανέρχονται σε σαράντα πέντε, με τη ροή ενδιαφερόμενων να συνεχίζεται.

Οι υποψήφιοι σύμβουλοι, που συνεργάζονται με το Γιώργο Αθανασάκη, προέρχονται από όλους τους επαγγελματικούς χώρους και καλύπτουν ένα ευρύ ηλικιακό φάσμα.

Μεταξύ αυτών βλέπουμε υγειονομικούς, συνταξιούχους και εν ενεργεία αστυνομικούς, αγρότες, κτηνοτρόφους, πρώην διευθυντές τραπεζών, εν ενεργεία πυροσβέστες, επιχειρηματίες, δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους διαφόρων άλλων κλάδων καθώς και τελειόφοιτους ανωτάτων σχολών. 

Όλοι τους είναι πανέτοιμοι να σηκώσουν μανίκια και να δουλέψουν για την προκοπή του Οροπεδίου Λασιθίου, για όλους ανεξαιρέτως τους Λασιθιώτες.

Η ανακοίνωση των ονομάτων τους θα γίνει το προσεχές διάστημα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί