Μαγεία και συγκίνηση στη συναυλία-αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα

Μαγευτική και συνάμα συγκινητική ήταν η χθεσινή βραδιά που διοργάνωσε ο «Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου», σε συνεργασία με τον καταξιωμένο  γιατρό-καλλιτέχνη Βασίλη Ξημέρη, στο κατάμεστο κηποθέατρο «Μ. Χατζιδάκις», για τη στήριξη του «Σπιτιού των Αγγέλων» που υλοποιεί ο Φορέας. Η «νύχτα μύρισε γιασεμί» και πλημμύρισε με διαχρονικές μελωδίες του αξέχαστου μουσικοσυνθέτη Μάριου Τόκα. 

Έκπληξη της βραδιάς αποτέλεσε η παρουσία του αδελφού του, Νίκου, που βρίσκεται αυτό το διάστημα για διακοπές στην Κρήτη, ο οποίος μοιράστηκε με το κοινό προσωπικές ιστορίες. 

Ο «Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου» ευχαριστεί θερμά τους συμπολίτες, που με την αθρόα συμμετοχή τους έδειξαν έμπρακτα τη στήριξή τους στο όραμα του Συνδέσμου. Παράλληλα ευχαριστεί ιδιαίτερα τον κ. Ξημέρη για την πάντα αφιλοκερδή του συνεργασία, την εξαιρετική μουσική του συντροφιά (Γεωργία Πρατοπούλου, Κώστα Παπαδάκη, Ραφαήλ Κτιστάκη, Γιώργο Λιακάκη, Νίκο Μοσχονά, Μιχάλη Πάγκαλο), την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Ηρακλείου, τη ΔΗΚΕΗ, τα ΣM «Χαλκιαδάκης», τη Διαφημιστική Εταιρία MKS Design και το Ξενοδοχείο Astoria Capsis, που στήριξαν την πραγματοποίηση της συναυλίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί