Ηράκλειο: Βρόμικη προβοκάτσια από μέσο του Ηρακλείου σε βάρος υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ και του δικηγόρου πατέρα της

Εμφάνισαν τον πατέρα της, ενταγμένο στην Αριστερά, ως δικηγόρο του βουλευτή των ακροδεξιών “Σπαρτιατών” στην αντιπαράθεση με τον επιλαχόντα βουλευτή της ΝΔ, Γρηγόρη Πασπάτη, στην επανακαταμέτρηση στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου! Ανάλογα βρόμικα παιγνίδια έπαιξαν και σε βάρος άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, όπως του Βασίλη Σμπώκου, μέλους της ΚΕ και υποψήφιου βουλευτή

Προβοκάτσια από νεότευκτο τοπικό μέσο ενημέρωσης του Ηρακλείου σε βάρος στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, μάλλον με την υπογραφή ενός άλλοτε πράσινου “στρατηγού” τον οποίο ξωπέταξαν λόγω της εμπλοκής του σε διάφορα περίεργα κόλπα. Τι έκανε; Όρισε δικηγόρο του βουλευτή των ακροδεξιών “Σπαρτιατών” στην επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου που προκάλεσε ο πρώτος επιλαχών της ΝΔ, Γρηγόρης Πασπάτης, τον Γιώργο Καρούτσο, που ανήκει στην αριστερά και είναι ο πατέρας της υποψήφιας βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Φαίδρας Καρούτσου!

Δείτε την καταγγελία της δικηγόρου – φιλολόγου και υποψήφιας βουλευτή στις δυο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Φαίδρας Καρούτσου.

“Δηλώνουν δημοσιογράφοι άνθρωποι που δε γνωρίζουν να κάνουν στοιχειωδώς τη δουλειά τους.

Διάφοροι άσχετοι πιάνουν ένα πληκτρολόγιο και διασύρουν ανθρώπους και υπολήψεις, χωρίς να μπουν στη διαδικασία να κάνουν το αυτονόητο, να διασταυρώσουν αυτά που μεταφέρουν στους πολίτες.

Οι «επαγγελματίες δημοσιογράφοι» του radiome.gr, χωρίς καμία ντροπή έγραψαν ότι στη διαδικασία επανακαταμέτρησης των ψήφων των εθνικών εκλογών της 25 ης Ιουνίου 2023 στο Ηράκλειο, εκπροσώπησε το νεοναζιστικό κόμμα των «Σπαρτιατών» ως δικηγόρος ο πατέρας μου, Γιώργος Καρούτσος! Χωρίς ένα τηλεφώνημα για να επιβεβαιώσουν. Χωρίς καν να αναρωτηθούν. Προσβάλλουν την υπόληψη και τις δημοκρατικές αρχές των ανθρώπων χωρίς να έχουν καν την συναίσθηση αυτών που γράφουν.

Μετά από την έντονη αντίδραση για τον αντι-επαγγελματισμό τους και αφού κλήθηκαν να αποκαλύψουν πώς προέκυψε αυτή η «εφεύρεση» σαν είδηση, αφαίρεσαν το όνομα από την ανάρτηση στην ιστοσελίδα,όμως συνεχίζει και υπάρχει στη μηχανή αναζήτησης του google. Έτσι θεωρούν ότι διόρθωσαν τον, χωρίς λόγο, εξευτελισμό της προσωπικότητας, της επαγγελματικής υπόστασης και της προσωπικότητας του πατέρα μου. Δεν έχουν αντιληφθεί καν ότι διασύρουν και την δική μου προσωπικότητα και πολιτική διάσταση ως δημόσιου προσώπου και πολιτεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Δεδομένου ότι ολόκληρο το νησί γνωρίζει τους δημοκρατικούς αγώνες με τις δυνάμεις της Αριστεράς τόσο του πατέρα μου όσο και τους δικούς μου, αποκλείεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για λάθος ή απειρία.Κανένας στο Ηράκλειο δεν μπορεί να συνδέσει την οικογένεια Καρούτσου με τους «Σπαρτιάτες»!

Το λόγο πλέον έχει μόνο η Δικαιοσύνη! Θα κληθούν να απολογηθούν για τη συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος μας.

Πρέπει να ανακαλέσουν! Να ζητήσουν συγγνώμη! Να υποχρεωθούν να μάθουν πώς να κάνουν σωστά το υποτιθέμενο «λειτούργημα» τους…”

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο μέσο κάνει χυδαίες και βρόμικες προβοκάτσιες. Θύμα του και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και της Αριστεράς, όπως πχ ο Βασίλης Σμπώκος, υποψήφιος βουλευτής και μέλος της ΚΕ.

Γνωστές οι προβοκάτσιες ενός εκ των “αφεντικών” από την εποχή της παντοδυναμίας του στο τοπικό ΠΑΣΟΚ. Τότε που αλώνιζε ως “στρατηγός” μέχρι να τον πάρουν χαμπάρι και να τον πετάξουν με τις κλωτσιές…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί