Εκπρόσωποι του παραρτήματος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας στον δήμαρχο Χερσονήσου

Ο πρόεδρος  Σμχος (ΥΥΑ) ε.α. Αντώνιος Τζιερτζής και ο αντιπρόεδρος Ασμχος (ΤΜΑ) ε.α. Γεράσιμος Πετρίτσης, εκ μέρους του Δ.Σ. παραρτήματος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας, σήμερα Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023,παραβρέθηκαν στο Δήμο Χερσονήσου, κατόπιν πρόσκλησης του Δημάρχου Ιωάννη Σέγκου.

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου Ιωάννης Σέγκος, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Χερσονήσου  Μιχάλη Καρακατσάνη, μας καλωσόρισαν τους εκπροσώπους ενώ συζητήθηκαν θέματα, σχετικά με την καθημερινότητα του Παραρτήματος, τη σύσφιξη των δεσμών συναδελφικότητας και της διατήρησης των σχέσεων μεταξύ των εν ενεργεία και εν αποστρατεία συναδέλφων, καθώς και την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Ο κ. Σέγκος ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας Παραρτήματος Ηρακλείου, για την επίσκεψη στο Δημαρχείο και δήλωσε : «Σέβομαι τον θεσμικό ρόλο των Αποστράτων και τιμώ απεριόριστα την προσφορά τους στην κοινωνία».

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου προσέφερε αναμνηστικά του Δήμου Χερσονήσου και ο πρόεδρος Σμχος (ΥΥΑ) ε.α. Αντώνιος Τζιερτζής προσέφερε στον κ. Σέγκο τιμητική πλακέτα με το έμβλημα του Παραρτήματος μας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί