Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ηρακλείου: Να σταματήσει τώρα η σφαγή στη Τζενίν

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ηρακλείου, μέσω της οποίας καταδικάζει την επιχείρηση των Ισραηλινών δυνάμεων που βρίσκεται σε εξέλιξη στον Παλαιστινιακό καταυλισμό προσφύγων της Τζενίν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης:

Η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ  ν Ηρακλείου καταδικάζει  την επιχείρηση των Ισραηλινών δυνάμεων  που βρίσκεται σε εξέλιξη στον Παλαιστινιακό καταυλισμό  προσφύγων  της Τζενίν , βόρεια της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης ,  η οποία  είχε έως τώρα  αποτέλεσμα τον θάνατο  10 Παλαιστινίων  και τον τραυματισμό 103 ,και 3000 άτομα  να έχουν ήδη εγκαταλείψει 

.Καταγγέλλουμε τον βρώμικο ρόλο ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-Κυβερνήσεων, που «νίπτουν τας χείρας τους» για το έγκλημα και μιλάνε για «δικαίωμα αυτοάμυνας» των κατοχικών δυνάμεων του Ισραήλ.

Η Ένωση συνταξιούχων  εκφράζει  την αλληλεγγύη του  στο δίκαιο αγώνα του παλαιστινιακού λαού  και απορρίπτει τα προσχήματα των κατοχικών  ισραηλινών  αρχών  ‘’περί τρομοκρατίας’’ γιατί κάθε λαός έχει το δικαίωμα  της υπεράσπισης της χώρας του  κατά της ξένης κατοχής  με όλα τα αναγκαία μέσα . 

Τρομοκράτες δεν είναι οι λαοί  που αγωνίζονται για το δίκιο τους .

Απαιτούμε 

  • Να σταματήσει  η στρατιωτική επιχείρηση στην Τζενίν , να τερματιστεί η Ισραηλινή κατοχή.
  • Τη δημιουργία ενιαίου ανεξάρτητου Παλαιστινιακού κράτους   με πρωτεύουσα την  Ανατολική Ιερουσαλήμ  στα σύνορα του 1967, με τον λαό νοικοκύρη στο τόπο του.
  • Την επιστροφή  όλων των Παλαιστινίων  προσφύγων  με βάση της αποφάσεις του ΟΗΕ.
  • Την άμεση απελευθέρωση όλων των Παλαιστινίων και άλλων πολιτικών κρατουμένων  που κρατούνται στις  φυλακές.

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί