Καλεί στη συναυλία για την τραγωδία των Τεμπών η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ηρακλείου

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ηρακλείου, μέσω της οποίας απευθύνει κάλεσμα στη συναυλία για την τραγωδία των Τεμπών, την Τρίτη 4 Απριλίου 2023 στη Πλατεία Ελευθερίας στις 07.30 μμ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι εργαζόμενοι, οι νέες και οι νέοι δεν πρέπει να πνίξουν την οργή που νιώθουν σε αυτό το προδιαγεγραμμένο έγκλημα που έχει φέρει θρήνο σε δεκάδες οικογένειες, δάκρυα σε όλο τον εργαζόμενο λαό.

Το έγκλημα στα Τέμπη είναι αποτέλεσμα των εγκληματικών πολιτικών που αντιμετωπίζουν την ασφάλεια και την ανθρώπινη ζωή ως κόστος. Είναι πολιτική επιλογή που ακολούθησαν στο σιδηροδρομικό έργο διαχρονικά και σε συνέχεια οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, η καθεμία στη δική της κυβερνητική “βάρδια”.

Η Ένωση Συνταξιούχων είναι  στο πλευρό των εργαζομένων  στο σιδηρόδρομο που εδώ και χρόνια έγκαιρα  επισήμαναν  και κατήγγειλαν  επανειλημμένα τα προβλήματα  και τους κινδύνους .

Καλούμε σε συγκέντρωση  όλους του συνταξιούχους και τους εργαζόμενους, την Τρίτη 4 Απρίλη 2023 στη Πλατεία Ελευθερίας στις 07.30 μμ, να ενώσουμε τη φωνή μας με τα εργατικά σωματεία, τους φορείς, να πούμε ένα φτάνει πια. Η ζωή των παιδιών μας δεν μπαίνει στο ζύγι δεν παζαρεύεται.

Ως εδώ. Δεν σιωπούμε. Είναι η ώρα της φωνής και του αγώνα για να μην θρηνήσει ο λαός μας άλλα θύματα. Για να παλέψουμε για φθηνές κι ασφαλείς συγκοινωνίες για όλο το λαό, για την ικανοποίηση όλων των σύγχρονων αναγκών μας .

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί