24ωρη πανελλαδική απεργία ιατρικών επισκεπτών και φαρμακοϋπαλλήλων – Στην Περιφέρεια Κρήτης αντιπροσωπεία της πανελλήνιας ομοσπονδίας

Αντιπροσωπεία της πανελλήνιας ομοσπονδίας ιατρικών επισκεπτών και φαρμακοϋπαλλήλων στο πλαίσιο σημερινής 24ωρης πανελλαδικής απεργίας του κλάδου ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη Κρήτης

Στο πλαίσιο της σημερινής πανελλαδικής απεργίας της πανελλήνιας ομοσπονδίας ιατρικών επισκεπτών και φαρμακοϋπαλλήλων (ΠΟΙΕΦΣΕΚ), αντιπροσωπεία του κλάδου επισκέφθηκε και ενημέρωσε για τα αιτήματα των εργαζομένων τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη. 

Η αντιπροσωπεία των εργαζομένων αποτελούνταν από τους: Βαγγέλη Μαματζάκη αν. γ.γ. σωματείου ιατρικών επισκεπτών και φαρμακοϋπαλλήλων Κρήτης-μέλος διοίκησης ΠΟΙΕΦΣΕΚ, Παναγιώτης Τόπογλου αντιπρόσωπος ΠΟΙΕΦΣΕΚ, Γιώργος Χατζηγεωργίου και Μιχάλης Πασπαλάκης εκπρόσωποι επιτροπής αγώνα φαρμακοϋπαλλήλων και συναφών επαγγελμάτων. 

Η αντιπροσωπεία των συνδικαλιστών παρέδωσαν στον Περιφερειάρχη Κρήτης ψήφισμα με τα αιτήματα του κλάδου κυριότερα των οποίων είναι: υπογραφή ΣΣΕ, 8ωρη πενθήμερη εργασία, επαναφορά τριετιών με επιδόματα, επιδόματα πτυχίου ΑΕΙ/ΤΕΙ, ξένης γλώσσας, Η/Υ-φορητού υπολογιστή και βοηθού φαρμακείου, επίδομα ανθυγιεινής εργασίας 5%, εφάπαξ επίδομα θέρμανσης, ισότιμη μισθολογική και θεσμική μεταχείριση όλων των εργαζομένων ανεξάρτητα από εργασιακή σχέση και μορφή εργασίας. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί