«Αυτά που κρυφά ονειρευόμαστε»: Ο 1ος δίσκος του Ηρακλειώτη γιατρού, Κώστα Πετούση

Ο τραγουδοποιός Κώστας Πετούσης παρουσιάζει τον πρώτο του ολοκληρωμένο δίσκο με τίτλο «Αυτά Που Κρυφά Ονειρευόμαστε», που αποτελείται από 10 τραγούδια σε στίχους και μουσική του ιδίου.


Ο Κώστας Πετούσης που ζει και εργάζεται στο Ηράκλειο της Κρήτης ως παιδίατρος, ένιωσε έντονα την ανάγκη να εκφραστεί μέσα από τη μουσική.

Μέσα στα τελευταία χρόνια συνέθεσε τα δικά του τραγούδια τα οποία αποτελούν το υλικό του νέου του δίσκου.

Η πρώτη γνωριμία με το δίσκο έγινε τον περασμένο Μάρτιο το single «Μίλα Μου», μια ροκ μπαλάντα που άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις και έπαιξε σε 50 ραδιοφωνικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Σήμερα μαζί με την κυκλοφορία του δίσκου του παρουσιάζει το δεύτερο promo single με τίτλο «Ό,τι έμεινε αγνό από μια πρόστυχη μέρα».

Το τραγούδι αυτό, το οποίο έχει οπτικοποιηθεί από τον Mick Alexandrakis, αναβιώνει τις ένδοξες στιγμές του ελληνικού ροκ μέσα από μια σύγχρονη παραγωγή και άρτια ενορχήστρωση.

Με το νέο του δίσκο, ο Κώστας Πετούσης συστήνεται πανελλαδικά ως τραγουδοποιός και προσθέτει τη δική του πινελιά στην ελληνική ροκ σκηνή. Ο δίσκος «Αυτά που κρυφά ονειρευόμαστε» είναι αφιερωμένος στους γιους του Κώστα Πετούση, Νικόλα και Λαυρέντη.

Κυκλοφορεί ψηφιακά σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες: https://bfan.link/afta-pou-krifa-onirevomaste

Follow Kostas Petousis:
Facebook: https://rebrand.ly/PetousisFB
Instagram: https://rebrand.ly/PetousisIG
YouTube: https://rebrand.ly/PetousisYT
Spotify: https://spoti.fi/3THrJpI

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί