«Με απείλησαν ότι θα με σκοτώσουν» καταγγέλλει η Δ. Παπαδοπούλου για τη διαγραφή της από τους φιλοναζί «Σπαρτιάτες»

Η Δομινίκη Παπαδοπούλου, μόλις μία ημέρα μετά την είσοδο των «Σπαρτιατών», στη Βουλή διεγράφη από το κόμμα, λόγω… OnlyFans.Το μοντέλο και ηθοποιός, μιλώντας στον Ant1, κατήγγειλε ότι δέχθηκε απειλές ακόμη και για τη ζωή της.

Συγκεκριμένα, η Δομινίκη Παπαδοπούλου υποστήριξε ότι δέχθηκε απειλές ότι «θα με σκοτώσουν, θα με δείρουν», για αναρτήσεις της στο διαδίκτυο, τις οποίες θεώρησαν άσεμνες. «Δέχτηκε το κόμμα επιθέσεις από ακραίους ακροδεξιούς που αυτοαποκαλούνται “Αγνοί Εθνικιστές” έπαιρναν τηλέφωνο στα γραφεία αυτοί και έλεγαν διάφορα, “βίζιτα”, “πόρνη”». Όπως υποστηρίζει, υπήρξε τηλεφωνική παρέμβαση για την απομάκρυνσή της από το κόμμα.

«Εμένα μου έστελναν κάτι μηνύματα ότι θα με σκοτώσουν, θα με δείρουν αν με συναντήσουν, θα με κάνουν “πρόβατο” από το ξύλο. Είχανε μία μιάμιση εβδομάδα μέχρι τις εκλογές. Ίσως να θεωρούσαν ότι μπορεί να έχαναν ψηφοφόρους, ότι αυτό το μικρό ποσοστό των ψηφοφόρων είναι πολύτιμο για να βγουν», είπε η Δομινίκη Παπαδοπούλου.

Τελικά, η Δομινίκη Παπαδοπούλου διεγράφη από το κόμμα το πρωί της Δευτέρας (26.6).

Αν και δεν εξελέγη, με μια «επείγουσα ανακοίνωση», ο επικεφαλής των «Σπαρτιατών», Βασίλης Στίγκας, ανακοίνωσε ότι «δεν επιθυμεί την περαιτέρω συνεργασία» με τη Δομινίκη Παπαδοπούλου.  Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Στο θέμα της υποψηφίου των Σπαρτιατών στη Λευκάδα, κυρίας Δομινίκης Παπαδοπούλου, δηλώνω δυσαρέσκεια για το πρόσφατο συμβάν σε σχέση με την προβολή της στάσης ζωής της. ΔΕΝ συνάδει με τις ηθικές αξίες της παράταξής μας. Τυπικά δεν μπορώ να αλλάξω κάτι. Δεν επιθυμώ την περαιτέρω συνεργασία μαζί της».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί