Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ παραδέχεται τη σχέση Μάντζου με fund αλλά… επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!

Στην  παραδοχή της σχέσης του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ με found κατά δανειολήπτη, προχώρησε η Χαριλάου Τρικούπη, εξαπολύοντας, παράλληλα, επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που ζήτησε εξηγήσεις για την αποκάλυψη της εφημερίδας «Δημοκρατία».

Στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, γίνεται και προσπάθεια να μην συνδεθεί ο Δημήτρης Μάντζος με τον Ανδρέα Πάτση της ΝΔ, καθώς, όπως αναφέρεται, δεν μπορεί να ταυτίζεται «μια δικηγορική πράξη με την εξαγορά από τον κ. Πάτση κόκκινων δανείων αξίας 62,7 εκατομμυρίων ευρώ έναντι μόλις 4,3 εκατομμυρίων ευρώ».

Παράλληλα, η Χαριλάου Τρικούπη εξαπολύει επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, λέγοντας ότι ταυτίζεται πλήρως με τη ΝΔ και υποστηρίζοντας ότι «Ο πανικός τους δεν κρύβεται και θα επιστρατεύσουν κάθε αθέμιτο μέσο για να πολεμήσουν το ΠΑΣΟΚ».

Υπενθυμίζεται ότι με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχολιάζοντας την αποκάλυψη της εφημερίδας «Δημοκρατία», έκανε λόγο για «ταύτιση ΠΑΣΟΚ με ΝΔ στο “σύνδρομο Πάτση” υπέρ των funds». 

Παράλληλα, επεσήμανε ότι: «Είναι μέγιστη υποκρισία το ΠΑΣΟΚ να ταυτίζεται με τη ΝΔ στο “σύνδρομο Πάτση” και την ίδια ώρα να εμφανίζεται ως προστάτης των αδύναμων και υπερχρεωμένων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ


«Τα στελέχη της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ παραμένουν αμετανόητοι τυχοδιώκτες.
Το κόμμα, που ψήφισε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και αποτιμούσε δια στόματος του Αλέξη Τσίπρα ότι «25.000 πλειστηριασμοί δεν είναι και πολλοί», που ενώ υποσχόταν “σεισάχθεια” παρέδωσε τα κόκκινα δάνεια εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών στα funds και μαζί με τη Νέα Δημοκρατία έβαλαν ταφόπλακα στην προστασία της πρώτης κατοικίας που πέτυχε το ΠΑΣΟΚ το 2010, επιχειρεί να συμψηφίσει ένα δικηγορικό γραφείο που έχει εκπροσωπήσει εκατοντάδες δανειολήπτες στα δικαστήρια για την προστασία της περιουσίας τους, με το σκάνδαλο Πάτση.
Ταυτίζει δηλαδή μια δικηγορική πράξη με την εξαγορά από τον κ. Πάτση κόκκινων δανείων αξίας 62,7 εκατομμυρίων ευρώ έναντι μόλις 4,3 εκατομμυρίων ευρώ.
Ο πανικός τους δεν κρύβεται και θα επιστρατεύσουν κάθε αθέμιτο μέσο για να πολεμήσουν το ΠΑΣΟΚ. 
Σε αυτό, εξάλλου, ταυτίζονται πλήρως με τη Νέα Δημοκρατία.
Ψηφιακοί παρακρατικοί μηχανισμοί και μιντιακοί βραχίονες στην υπηρεσία τους. 
Όφειλαν όμως να έχουν διαβάσει το μάθημα της κάλπης της 21ης Μαΐου».

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Το ΠΑΣΟΚ επιβεβαίωσε πως ο Μάντζος λειτουργούσε ως εκπρόσωπος fund

Δεν χρειάζεται τόσος εκνευρισμός και ύβρεις. Θα αρκούσε μία συγγνώμη από το ΠΑΣΟΚ για την υποκρισία σε βάρος των δανειοληπτών» αναφέρει καυστικά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε απάντηση των βολών του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για τη δραστηριότητα Μάντζου.

«Με την ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ επιβεβαιώνει πως ο κ. Μάντζος λειτουργούσε ως εκπρόσωπος fund κατά δανειοληπτών και μάλιστα σε ελβετικό φράγκο, για τους οποίους χθες μόλις έβγαλε υποκριτικά ανακοίνωση» τονίζει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

«Δεν χρειάζεται τόσος εκνευρισμός και ύβρεις. Θα αρκούσε μία συγγνώμη από το ΠΑΣΟΚ για την υποκρισία σε βάρος των δανειοληπτών και των ανθρώπων που αδυνατούν πλέον να ανταπεξέλθουν και αγωνιούν για τα σπίτια τους» συμπληρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Το δίλημμα πλέον καθίσταται ακόμα πιο καθαρό: Ασυδοσία των funds με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ή προστασία της πρώτης κατοικίας;» διερωτάται ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Με την ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ επιβεβαιώνει πως ο κ. Μάντζος λειτουργούσε ως εκπρόσωπος fund κατά δανειοληπτών και μάλιστα σε ελβετικό φράγκο, για τους οποίους χθες μόλις έβγαλε υποκριτικά ανακοίνωση.

Δεν χρειάζεται τόσος εκνευρισμός και ύβρεις. Θα αρκούσε μία συγγνώμη από το ΠΑΣΟΚ για την υποκρισία σε βάρος των δανειοληπτών και των ανθρώπων που αδυνατούν πλέον να ανταπεξέλθουν και αγωνιούν για τα σπίτια τους.

Το δίλημμα πλέον καθίσταται ακόμα πιο καθαρό: Ασυδοσία των funds με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ή προστασία της πρώτης κατοικίας;»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί