Κάλεσμα του υποψήφιου Βουλευτή Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Μανόλη Θραψανιώτη

Κάλεσμα του υποψήφιου Βουλευτή Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Μανόλη Θραψανιώτη για τις Εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Προς όλους τους Λασιθιώτες και τις Λασιθιώτισσες, 

  Μπήκαμε στην τελική ευθεία για τις εκλογές. 

  Ως ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, έχουμε μεγάλη ηθική υποχρέωση να δώσουμε τη μάχη για να ανατρέψουμε τους συσχετισμούς στις εκλογές της 25 Ιουνίου. 

  Διανύουμε μια περίοδο έντονης πολιτικής αντιπαράθεσης, με αποπροσανατολισμό της κοινωνίας από τα προβλήματα που την απασχολούν αλλά και εκείνα που θα προκύψουν από πολιτικές που θα εφαρμοστούν σε περίπτωση που επανεκλεγεί η κυβέρνηση της ΝΔ.

  Την προεκλογική περίοδο, συζητούμε με τους πολίτες, για τα προβλήματα και την αντιμετώπιση τους. Έντονος ο προβληματισμός και η ανησυχία, κυρίως στον τουρισμό παρά τις προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν.

  Σε θέματα υγείας, η εικόνα περιγράφεται δραματική στα νοσοκομεία του νομού ενώ το μέλλον τους προδιαγράφεται, σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Πνευματικού, στελέχους της ΝΔ, και του προγράμματος που σκοπεύει να εφαρμόσει. Αβέβαιο. δυσοίωνο.

  Οι Πανεπιστημιακές σχολές, παρά τα εύσημα και από την πλευρά της ΝΔ, δεν έχουν μέλλον. Είναι καταδικασμένες. 

Το κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης, επισκιάζει η ιδιωτική πρωτοβουλία και  ούτε καν υπάρχει στο πρόγραμμα της ΝΔ!

  Ενώ το Οδικό Δίκτυο στον Νομό, ΒΟΑΚ και ΝΟΑΚ, ιδιαίτερα για τις περιοχές Ιεράπετρας και Σητείας, παραπέμπεται στο απώτερο μέλλον.

  Συγκρίνοντας την περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ στον νομό, τις δυο τετραετίες, 2015 – 2019 και 2019 – 2023 είναι αρκετό για την εξαγωγή συμπερασμάτων των δύο πολιτικών που ασκήθηκαν. 

  Ο ΣΥΡΙΖΑ, σε περίοδο αυστηρής δημοσιονομικής πολιτικής, στήριξε τα νοσοκομεία του Νομού (που είχαν πάλι καταρρεύσει μετά τη διακυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ), ολοκλήρωσε έργα που καθυστερούσαν χρόνια (Γέφυρα στο Χαμέζι Σητείας), ίδρυσε το Μουσικό Σχολείο, δημιούργησε πανεπιστήμιο στο Λασίθι, (ο μόνος νομός της Κρήτης εκτός του Πανεπιστημιακού Χάρτη), σχεδιάστηκε για πρώτη φορά ο ΒΟΑΚ ως ενιαίο έργο από ΚΙΣΣΑΜΟ ως ΣΗΤΕΙΑ, και  δρομολογήθηκαν βασικά Έργα Υποδομών ( Αρδευτικά έργα σε Ιεράπετρα – Οροπέδιο Λασιθίου, έργα των Δήμων με το εμβληματικό πρόγραμμα Φιλόδημος Ι και ΙΙ και πάνω από 25 εκ. €, που υλοποιούνται σήμερα). Η τηλεμετρία ύδρευσης, το νέο Δημαρχείο Σητείας, η μονάδα μεταφόρτωσης απορριμμάτων κα.  Η ΝΔ, επειδή έχει μηδενικό έργο να επιδείξει, όσα δεν τα έχει σταματήσει, τα παρουσιάζει σαν δικά της.

  Σε αυτές τις εκλογές δίνουμε την μάχη με τους συνυποψήφιους, για ανατροπή του αποτελέσματος της 21 Μάιου. 

  Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την ψήφο εμπιστοσύνης και σας καλώ να στηρίξετε τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

  • Για να μπορέσει να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της πλειοψηφίας των πολιτών.
  • Για να μην γίνεται διαλογή ασθενών αλλά να έχουν όλοι δωρεάν πρόσβαση στην Δημόσια Υγεία 
  • Για να στηρίξουμε τη δημόσια παιδεία. 
  • Για να δώσουμε αναπτυξιακή προοπτική στον τόπο προς όφελος των πολτών. ΄.

Όπλο μας, όχι τα λάθη μας, αλλά η εντιμότητα και η σωστή διαχείριση των χρημάτων του Ελληνικού Λαού, με δικαιοσύνη για τούς πολίτες. 

Μπορεί να κάναμε λάθη.., αλλά δεν καταχραστήκαμε, δεν χρωστάμε. δεν κλέψαμε. 

Οι πολίτες έχουν τον λόγο αλλά και την ευθύνη.

Μανόλης Θραψανιώτης

Υποψήφιος Βουλευτής Λασιθιου

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί