Χωρίς την κάρτα SIM βρέθηκε το κινητό της 27χρονης αγνοούμενης

Ενισχύεται το σενάριο της ανθρωποκτονίας

Στο νησί της Κω, έφτασε πριν από λίγη ώρα, κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών από την Αθήνα, στην προσπάθεια των αρχών να ρίξουν φως στην εξαφάνισης της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ενισχύεται το σενάριο της ανθρωποκτονίας.

Παράλληλα στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, μεταφέρεται το κινητό της τηλέφωνο το οποίο βρέθηκε σήμερα, χωρίς την κάρτα SIM, σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από το σπίτι του 32χρονου συλληφθέντα από το Μπαγκλαντές, που θεωρείται πρόσωπο «κλειδί».

Οι αναλυτές της ΔΕΕ θα επιχειρήσουν να εντοπίσουν το δρομολόγιο που της 27χρονης, ακόμα και αν το κινητό ήταν στην κατοχή της ή στην κατοχή του ατόμου που την μετέφερε, κλειστό.

Η συσκευή εντοπίστηκε από εργαζόμενο της περιοχής, που εργάζεται ως σεκιούριτι, στο δρόμο, πεταμένο και το παρέδωσε στην ασφάλεια. Οι αρχές αμέσως μετά τον εντοπισμό της συσκευής, προχώρησαν με ειδικές κάμερες, σε έλεγχο δύο πηγαδιών σε κοντινή απόσταση, χωρίς όμως κάποιο εύρημα.

Ο 32χρονος φέρει γρατζουνιές σε χέρια και λαιμό

Από τον 32χρονο συλληφθέντα, ο οποίος φέρεται να πέφτει σε αντιφάσεις, έχει ληφθεί δείγμα για εξέταση DNA τόσο από τα γεννητικά του όργανα όσο και από τα νύχια του.

Στα χέρια και το λαιμό του υπάρχουν γρατζουνιές και εξετάζεται αν προήλθαν από πάλη. Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε: «Είχα πάθει κάποιο ατύχημα. Τα έχω καιρό αυτά τα σημάδια».

Φύλλο και φτερό έγινε και το σπίτι του, στο οποίο συγκατοικεί με έναν ακόμη άνδρα από το Μπαγκλαντές που εξετάστηκε από τους αστυνομικούς της ασφάλειας και θεωρείται βασικό πρόσωπο, καθώς εντοπίστηκαν τρίχες της 27χρονης.

Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί μέσα στον οικισμό ενώ αρχικά είχε δοθεί βαρύτητα στην βαλτώδη περιοχή, ανάμεσα στο Μαρμάρι και το Τιγκάκι .

Στελέχη της Ασφάλειας της Κω, έχουν συλλέξει υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων και κατοικιών, μεταξύ του οποίου και από ταβέρνα και μίνι μάρκετ στο Μαρμάρι, το οποίο εξετάζεται εξονυχιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί