Εντοπίστηκε το κινητό της 27χρονης αγνοούμενης στην Κω

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ένας περαστικός πολίτης βρήκε το κινητό της κοπέλας στον δρόμο για το Μαρμάρι, κοντά στο σημείο όπου εξέπεμψε για τελευταία φορά σήμα, όπως εντοπίζεται από τις κεραίες τηλεφωνίας.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο νησί μεταβαίνει κλιμάκιο του ανθρωποκτονιών για να συνεχιστούν οι έρευνες, στις οποίες συμμετέχουν drone, διασώστες και ειδικός σκύλος.

Συγκεκριμένα, drone σαρώνει την περιοχή ανάμεσα σε Μαρμάρι και Τυγκάκι στην Κω, αναζητώντας κάθε στοιχείο που θα βοηθήσει στον εντοπισμό της 27χρονης, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά, ακόμα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

«Είμαστε 10 διασώστες, συμμετέχει και ένας σκύλος έρευνας και διάσωσης» επιβεβαίωσε ο Αντώνηε Τρουμπούλης, πρόεδρος της ελληνικής ομάδας διάσωσης στο βόρειο συγκρότημα Δωδεκανήσων.

Ασκήθηκε δίωξη στον 32χρονο συλληφθέντα

Στον 32χρονο από το Μπαγκλαντές που συνελήφθη, ασκήθηκε ήδη δίωξη για αρπαγή και θα απολογηθεί τη Δευτέρα ενώπιον του τακτικού Ανακριτή της Κω.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος φαίνεται να έπεισε την 27χρονη να τον ακολουθήσει σπίτι του, ενώ ήταν μεθυσμένη, προκειμένου να την προμηθεύσει με χασίς. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι συνευρέθηκε ερωτικά μαζί της, όμως αργότερα την άφησε στην περιοχή και ο ίδιος έφυγε.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, αστυνομικοί συνέλεξαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Βρέθηκαν δύο ποτήρια μπύρας, δύο μαχαίρια, ένα στριφτό τσιγάρο στο τασάκι, μία γυναικεία μπλούζα η οποία φέρει μία κηλίδα και μία τρίχα χρώματος ξανθού, ένα φούτερ χρώματος πορτοκαλί και μια κόκκινη μπλούζα σε κάδο απορριμμάτων, αλλά και ένα αεροπορικό εισιτήριο στο όνομα του (για την 15η Ιουλίου στην Ιταλία).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί