Αντώνης Σρόιτερ: Φθηνό να προσπαθεί κάποιος να εκμεταλλευθεί πολιτικά ένα φραστικό λάθος του Τσίπρα

Σκληρή κριτική άσκησε ο δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ σε όσους προσπάθησαν να «εκμεταλλευτούν πολιτικά» ένα σαρδάμ στην εκφορά του λόγου του Αλέξης Τσίπρα κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής του συνέντευξης στον Αlpha.

Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν χθες καλεσμένος στο κεντρικό Δελτίο του Alpha όπου έδωσε συνέντευξη εφ όλης της ύλης. Σε κάποιο σημείο ο Αλ. Τσίπρας μετά από διαρκείς αναφορές του στη μουσουλμανικη μειονότητα εκ παραδρομής ανέφερε τη φράση «τουρκική μειονότητα». Λόγω του σαρδάμ στην εκφορά του λόγου ο Α. Τσίπρας έγινε αμέσως στόχος από πρώην υπουργούς και υποψηφίους της ΝΔ αλλά τρολλ του twitter που έσπευσαν να τον κατηγορήσουν ενώ ήταν φανερό ότι έγινε εκ παραδρομής.

Προς τιμή του ο δημοσιογράφος που πήρε τη συνέντευξη Α. Σρόιτερ με ανάρτηση του στο twitter αναφέρει: «Είναι προφανές ότι ο Αλέξης Τσίπρας είπε εκ παραδρομής τη φράση «τουρκική μειονότητα» στη συνέντευξή του στον alpha. Προκύπτει ξεκάθαρα από τις διαρκείς αναφορές του στη μουσουλμανική μειονότητα στη συζήτηση. Φθηνό να προσπαθεί κάποιος να εκμεταλλευτεί πολιτικά ένα σαρδάμ».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί