Στο Ρέθυμνο ο Αλ. Τσίπρας: Σύσκεψη με την αντιπεριφερειάρχη και τους δημάρχους του νομού (Φωτο)

Στην πόλη του Ρεθύμνου έφτασε στις 11 το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Ο κ Τσίπρας μετέβη στο κτήριο της αντιπεριφέρειας όπου συμμετέχει σε σύσκεψη με τους αυτοδιοικητικoύς φορείς με επίκεντρο τα τοπικά αναπτυξιακά θέματα.

Δείτε επίσης:

Αλ. Τσίπρας από τα Ζωνιανά: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι φωτοβολίδα, ήρθε για να μείνει – Θα δώσουμε τη μάχη για τους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη

Θερμή υποδοχή Τσίπρα στο Ρέθυμνο: «Πρόεδρε καλωσόρισες και μην το βάνεις κάτω, ό,τι γκρεμίζει η δεξιά θα χτίζομε απ’ τον πάτο» 

Τσίπρας από Ανώγεια: Κάθε ψήφος προοδευτικού πολίτη που θα πάει σε άλλη κάλπη ευνοεί τον Μητσοτάκη

Συνεχίζει την περιοδεία του στην Κρήτη ο Αλ. Τσίπρας – Σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο σήμερα

Στη συνέχεια θα βρεθεί στο εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην πλατεία Τεσσάρων Μαρτύρων όπου θα απευθύνει χαιρετισμό.
Πριν αναχωρήσει από το Ρέθυμνο για Ηράκλειο, όπου θα συνεχίσει την περιοδεία του στο νησί, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα περπατήσει στην παλιά πόλη Ρεθύμνου ,όπου θα συναντηθεί με ανθρώπους της τοπικής αγοράς.

Δείτε φωτογραφίες του goodnet.gr:

aleis4.jpg
alexis.jpg
alexis1.jpg
alexis2.jpg
alexis 3.jpg

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα αναχωρήσει για Ηράκλειο, όπου στις 14:00 θα έχει συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης στο κτήριο της Αρχιεπισκοπής.

Στις 20:00, τέλος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα μιλήσει σε εκδήλωση για τη Μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και τον Τουρισμό, στο Αίθριο του Πολιτιστικού κέντρου Ηρακλείου.

Υπενθυμίζεται ότι η περιοδεία του Αλ. Τσίπρα στην Κρήτη ξεκίνησε χθες Δευτέρα από τον δήμο Μυλοποτάμου, όπου κατέθεσε στεφάνι στην προτομή του Σταύρου Καλλέργη ενώ ακολούθησε επίσκεψή του στα Ζωνιανά και τα Ανώγεια.

Αύριο Τετάρτη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα περιοδεύσει σε Ιεράπετρα και Σητεία. Αναλυτικά το πρόγραμμά του περιλαμβάνει:

  • 10:00 Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας και συνάντηση με νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό  
  • 10:45 Περιοδεία στην αγορά της Ιεράπετρας και συνομιλία με πολίτες (Καφέ Απέριττο)
  •  11:15 Επίσκεψη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Φοίνικας (Μακρύς Γιαλός)
  • 12:30 Περιοδεία στον παραλιακό πεζόδρομο της Σητείας και απεύθυνση στους πολίτες (Άγνωστος Στρατιώτης- Πλατεία Σητείας)
     

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί