Αλ. Τσίπρας από τα Ζωνιανά: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι φωτοβολίδα, ήρθε για να μείνει – Θα δώσουμε τη μάχη για τους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη

“Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι φωτοβολίδα ήρθε για να μείνει και ό,τι και να γίνει εμείς θα δώσουμε τη μάχη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο” επεσήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Αλέξης Τσίπρας από τα Ζωνιανά όπου βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο πλαίσιο της περιοδείας του στο Ρέθυμνο.

Δείτε επίσης:

Θερμή υποδοχή Τσίπρα στο Ρέθυμνο: «Πρόεδρε καλωσόρισες και μην το βάνεις κάτω, ό,τι γκρεμίζει η δεξιά θα χτίζομε απ’ τον πάτο» 

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο, έτυχε θερμής υποδοχής στο Μυλοπόταμο με πρώτο σταθμό το Μπραχίμο, όπου κατέθεσε στεφάνι στην προτομή του Σταύρου Καλλέργη. Στη συνέχεια επισκέφτηκε τα Ζωνιανά , συνομίλησε με τους κατοίκους και τους κτηνοτρόφους της περιοχής που του έθεσαν τα προβλήματα του κλάδου και δεσμεύτηκε πως θα βρίσκεται στο πλευρό τους. Όπως τόνισε “ότι και να γίνει θα είμαστε δίπλα στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη” ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία πως η Κρήτη είναι εκείνη που θα δώσει και πάλι ώθηση στον αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ “να ξαναγυρίσουμε στη διακυβέρνηση του τόπου” και στους ανθρώπους “που έχουν ανάγκη στήριξης” και την κοινωνία.

Πλήθος κόσμου, υποδέχτηκε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στα Ζωνιανά , ενώ δεν έλλειψαν και τα παραδοσιακά κεράσματα και οι μαντινάδες. Τελευταίος σταθμός της πρώτης ημέρας περιοδείας του Αλέξη Τσίπρα είναι τα Ανώγεια, όπου θα πραγματοποιήσει ομιλία.

Τον Αλέξη Τσίπρα, συνοδεύουν οι Γιάννης Ραγκούσης, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Πειραιώς και οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο Ανδρέας Ξανθός, Χρυσούλα Μανουσάκη και Βαρβάρα Κιαγιά. Παρόντες είναι τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, φορείς της περιοχής καθώς και ο πρώην υποψήφιος βουλευτής Θοδωρής Δουλουμπέκης.

tsipras zwninana  (12).jpg

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί