«Κολαούζος» του Μητσοτάκη o Λοβέρδος: Προπαγάνδα για τη Ροδόπη με αθλιότητες κατά βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Τη χυδαία προπαγάνδα της ΝΔ κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή τη Ροδόπη και εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου πήγε σε άλλο επίπεδο ο Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος εμφανίστηκε ως «κολαούζος» του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – τον οποίο οι ψηφοφόροι του κόμματος δεν εξέλεξαν στις εκλογές της 21ης Μαΐου- εμφανίστηκε στο Mega έχοντας πάρει τη σκυτάλη από τη Ντόρα Μπακογιάννη και τον Άκη Σκέρτσο και φούλαρε τις μηχανές της άθλιας προπαγάνδας με επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και του πρώην βουλευτή Χουσεΐν Ζεϊμπέκ.

Δείτε: Ωμός εκβιασμός από την Ντόρα Μπακογιάννη στους κατοίκους της Ροδόπης γιατί ψήφισαν… ΣΥΡΙΖΑ! (Βίντεο)

Μετά τους εκβιασμούς Μπακογιάννη σειρά έχει ο Σκέρτσος: «Για να έχουν τα αυτονόητα δικαιώματα των Ελλήνων, πρέπει να ψηφίσουν ΝΔ»

Όπως υποστήριξε ο Ανδρέας Λοβέρδος, « Τον Ζεϊμπέκ, τον ξέρω καλά από τις απόψεις του δεν τον ξέρω προσωπικά, αλλά δεν υπήρχε πιο ευθυγραμμισμένος βουλευτής με το τουρκικό προξενείο».

Η χυδαία προπαγάνδα προκάλεσε την αντίδραση του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτη Φάμελλου, ο οποίος του είπε: «δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα, σας διαψεύδω απολύτως».

Ο Ανδρέας Λοβέρδος συνέχισε εμφανώς ενοχλημένος και λέγοντας το εξαιρετικά απρεπές: «Δεν θα σας αφήσω να κάνετε ούτε “α”», απευθυνόμενος προς τον Σωκράτη Φάμελλο.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αν και παραδέχθηκε ότι δεν γνωρίζει τον Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, επέμεινε : Δεν τον ξέρω αλλά δεν μπορεί σε όλα τα θέματα, δεν γίνεται σε όλα τα θέματα να υπερασπίζεσαι αυτά που υπερασπίζεται η άλλη πλευρά».

Σε ερώτηση που δέχθηκε εάν «Λειτουργεί σε αντεθνική γραμμή ο κ. Ζειμπέκ;», ο Ανδρέας Λοβέρδος απάντησε: «δεν χρεώνω κανέναν με τίποτα και δεν θα βγάλουμε θέμα από το τίποτα».

Ο Σωκράτης Φάμελλος, πέρασε στην αντεπίθεση και επεσήμανε ότι η τοποθέτηση του Ανδρέα Λοβέρδου «είναι κακοήθης προβοκάτσια κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Αν αυτό δεν ανακληθεί έχει διαπράξει θεσμικό ατόπημα. Ζητώ να το ανακαλέσει, να πει ότι ήταν λάθος. Δεν μπορεί να λέει ότι βουλευτής ήταν ενεργούμενο ξένου κράτους».

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, όμως, είχε πάρει παραμάσχαλα τη γραμμή ΝΔ- Μητσοτάκη και δεν την άφηνε με τίποτα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί