Ξεκινούν σήμερα οι προβολές σε Dolby Atmos στο Τεχνόπολις

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του κορυφαίου ηχητικού συστήματος Dolby Atmos στον πολυκινηματογράφο Τεχνόπολις. Το Dolby Atmos είναι το πιο πρόσφατο ηχητικό επίτευγμα της Dolby Laboratories και επιτρέπει την αναπαραγωγή ήχων στον τρισδιάστατο χώρο. Αυτό επιτυγχάνεται με ένα μεγάλο αριθμό ηχείων (45 ηχεία) τα οποία είναι ανεξάρτητα μεταξύ τους και έχουν τοποθετηθεί υπό συγκεκριμένη κλίση και γωνία, όχι μόνο μπροστά και γύρω από την αίθουσα, αλλά και πάνω στην οροφή της προσφέροντας μια εντυπωσιακή κινηματογραφική εμπειρία.

Επιπλέον, το Dolby Atmos που έχει τοποθετηθεί στην αίθουσα 5 του πολυκινηματογράφου Τεχνόπολις, αποτελεί το πιο σύγχρονο σύστημα στην Ελλάδα καθώς είναι η μοναδική εγκατάσταση στην χώρα μας που έχει υλοποιηθεί με τον αυθεντικό εξοπλισμό της Dolby.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία Dolby Atmos διαχέει τον ήχο μέσω ξεχωριστών καναλιών σε πολλαπλά σημεία εντός της αίθουσας επιτρέποντας στους σχεδιαστές ήχου να καθορίζουν τον χώρο όπου κινείται και καταλήγει το ηχητικό αντικείμενο με απίστευτη ακρίβεια. Ο ήχος αποδίδεται στον τρισδιάστατο χώρο με απόλυτη ρεαλιστικότητα καθώς προέρχεται από παντού κι όχι μόνο γύρω από τα αυτιά μας δημιουργώντας ένα μοναδικό ηχητικό οικοσύστημα. Οι ταινίες ζωντανεύουν καθώς ο ήχος απλώνεται σε όλο το χώρο και περικυκλώνει τον θεατή.

Το επόμενο διάστημα οι φίλοι του κινηματογράφου στο Ηράκλειο θα έχουν την ευκαιρία – μεταξύ άλλων – να απολαύσουν και σε Dolby Atmos στο Τεχνόπολις τις υπέρ-παραγωγές: TRANSFORMERS: Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΘΗΡΙΩΝ, THE FLASH, INDIANA JONES AND THE DIAL OF DESTINY, MISSION IMPOSSIBLE 7: DEAD RECKONING, BARBIE, OPPENHEIMER, THE MARVELS, DUNE: PART II ενώ ακολουθούν ακόμη περισσότερες μεγάλες ταινίες…

Η έναρξη των προβολών Dolby Atmos στο Τεχνόπολις ξεκινά σήμερα με την ταινία TRANSFORMERS: Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΘΗΡΙΩΝ με ώρες έναρξης προβολών τις 19:30 & 22:00. Μπορείτε να επισκεφτείτε το texnopolis.gr για να δείτε περισσότερα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί