Συναυλία ΑΒΒΑ ΜΑΝΙΑ: Tribute show ABBA στο Θέατρο Τεχνόπολις

Την Πέμπτη 24 Αυγούστου

Η κορυφαία παραγωγή του West End του Λονδίνου, οι Abba Mania, που έχει «αναδημιουργήσει» το φαινόμενο του Supergroup ABBA και το αναβιώνει με τον πιο πιστό τρόπο, παρουσιάζεται από το 1999 συνεχώς, με ήδη πάνω από 3 εκατομμύρια θεατές σε πάνω από 30 χώρες και είναι το μακροβιότερο Tribute σε όλο τον κόσμο.

MammaMiaWaterlooMoneymoneymoneyChiquitaGimmegimmeVoulezvousThewinnertakesitallThankyouforthemusicIhaveadreamDancingQueenκαι πολλά ακόμα τραγούδια με τα οποία οι ABBAκυριαρχούσαν στην ποπ σκηνή στην δεκαετία των 70. Έχουν πουλήσει πάνω από 380 εκατομμύρια άλμπουμ και σίνγκλ σε όλο τον κόσμο, και τους καθιστά πρώτους σε πωλήσεις, μουσικούς όλων των εποχών.

Όλα ξεκίνησαν στα τέλη των 90’s όταν το μιούζικαλ Mamma Mia έκανε μια σαρωτική, άνευ προηγουμένου, επιτυχία στο Λονδίνο (και λίγο αργότερα σε ολόκληρο τον κόσμο), αναζωπυρώνοντας το ενδιαφέρον και την αγάπη του κόσμου για τη μουσική των Abba.


Ο θεατρικός παραγωγός Stuart Littlewood σκέφτηκε τότε την ιδέα μιας συναυλίας, όσο το δυνατόν πιο πιστής στην πραγματικότητα, παρουσιάζοντας σπουδαίους ερμηνευτές και παραγωγές υψηλού επιπέδου. Αναβιώνει με τον πιο πιστό τρόπο την δύναμη και την ομορφιά της μουσικής των ABBA, καθώς και την εκρηκτική τους ενέργεια σκεπτόμενος όχι μόνο τους λάτρεις του συγκροτήματος, αλλά και τους νέους που δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να δούν ζωντανά στη σκηνή τους ABBA…. Έτσι, γεννήθηκε το Abba Mania.

Τα αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια των ABBA γράφτηκαν για να παρουσιάζονται ζωντανά και να δημιουργούν μια χορευτική διάθεση. Και το Abba Mania μας δίνει αυτό ακριβώς, χαρίζοντας μας δύο ώρες γεμάτες μουσική και χορό Μια παραγωγή κορυφαίου επιπέδου στον ήχο, στον φωτισμό και στα εφέ με εκρηκτική σκηνική παρουσία.

Ένα πάρτυ όπως ταιριάζει στους ABBA. Γιατί όπως λένε και οι ίδιοι : «You can dance, you can jive, having the time of your life…».

(2) ΑΒΒΑ ΜΑΝΙΑ – Θεατρο Τεχνόπολις Ηράκλειο – YouTube

Ωρα Εναρξης 21:30 – οι πόρτες ανοίγουν 20:30

Εισιτήρια από 15 ευρώ  στα Ταμεία του Τεχνόπολις και Διαδικτυακά στο  Ticketservices.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί