Καταγγελία ότι τηγανίζουν ψάρια ζωντανά σε ταβέρνα της Καρπάθου (Βίντεο)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ενα βίντεο από μια ταβέρνα στην Κάρπαθο το οποίο πραγματικά σοκάρει.

Το βίντεο το οποίο ανέβηκε στο Instagram δείχνει τους μάγειρες μιας ταβέρνας να βάζουν τα ψάρια ζωντάνα στο καυτό λάδι για να τηγανιστούν και μάλιστα να γελάνε με το θέαμα.

Ειδικότερα, ρίχνουν τα ψάρια στο αλεύρι, ενώ εκείνα φαίνεται πως είναι ζωντανά και αναπηδούν, και στη συνέχεια τα βάζουν στο καυτό λάδι και εκείνα σπαρταρούν και οι μάγειρες τα πιέζουν.


Το σοκαριστικό βίντεο βρίσκεται στη σελίδα της οργάνωσης «Νέμεσις» στο Fecebook, η οποία κάνει λόγο για πολύ σκληρό βίντεο.

Η Πανελλήνια Οργάνωση για το περιβάλλον, τα ζώα και την κατάργηση του κυνηγιού αναφέρει: «Πολύ σκληρό βίντεο. Κάρπαθος, έβαζε ζωντανά τα ψάρια στο τηγάνι, που σπαρταρούσαν με μαρτυρικό τρόπο».

«Έγινε καταγγελία από πολίτη στο ΑΤ Καρπάθου, το οποίο παραξενεμένο ρωτούσε που υπάγεται αυτή η περίπτωση. Εξηγήσαμε που υπάγεται(έλεος όμως) και ενημερώσαμε ότι πρόκειται για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ , βασανιστική θανάτωση ζώου» προσθέτει η «Νέμεσις».

«Μερικοί έχουν αποκτηνωθεί τελείως» είναι κάποιο από τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση της «Νέμεσις» με το σκληρό βίντεο, ενώ άλλοι ζητούν φυλακιση για το άτομο που τηγανίζει τα ψάρια ζωντανά.

Προσοχή – Σκληρές εικόνες:

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Καταγγελία ότι τηγανίζουν ψάρια ζωντανά σε ταβέρνα της Καρπάθου (Βίντεο)”

  1. Νικος Μ.

    Και ο χοχλιός το ίδιο μαρτύριο τραβάει όταν τον μαγειρεύουν.
    Αυτά πρέπει να σταματήσουν.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί