Ο Βορίδης, δεξί χέρι του Παπαδόπουλου και τώρα του Μητσοτάκη, προκαλεί λίγο πριν την κάλπη (εικόνες)

Προκαλεί το πρωτοπαλίκαρο του Παπαδόπουλου, Μάκης Βορίδης, λίγες μέρες πριν τις εκλογές. Ο άνθρωπος που ήταν αρχηγός της νεολαίας του Παπαδόπουλου και τραμπούκος της ακροδεξιάς, καθώς γύριζε το τσεκούρι στο χέρι, ισχυρίστηκε με ένα tweet, ότι τα πανεπιστήμια ήταν “άντρο εξτρεμιστικών ομάδων της άκρας αριστεράς και εγκληματικών ομάδων”!

Δείτε επίσης:

Δεν ξεχνάμε: Ο Βορίδης ζητούσε “σωτηρία” από τον Παπαδόπουλο και ο Άδωνης δήλωνε θαυμαστής της χούντας! (βίντεο)

Οι…”διώκτες” των νεοναζί: Ο Γεωργιάδης με σύνθημα του Γκέμπελς, ο Βορίδης με τη ΧΑ και τον Παπαδόπουλο! (βίντεο- φωτο)

Ο Βορίδης με το τσεκούρι, που δε μας αφήνει να ξεχάσουμε ποιος είναι!

“Ή με τη βαριοπούλα ή με τη βιβλιοθήκη”, είπε ο Μητσοτάκης κι έσκασε δίπλα του στα γέλια ο Βορίδης με το τσεκούρι! (φωτο)

Οταν ο Βορίδης γιόρταζε τα 40 χρόνια από τη χούντα

Προσέξτε, ο πρώτος τη τάξει υπουργός Εσωτερικών) λέει ότι το πανεπιστήμιο Πατρών, Κρήτης, Ιωαννίνων, Αλεξανδρούπολης, Δημοκρίτειο Θράκης, πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Αιγαίου, Πειραιά, Πάντειο, ήταν παραδομένα στην βία εξτρεμιστικών ομάδων!

Διαβάστε τα όσα προκλητικά έγραψε

Αυτά τα τέσσερα χρόνια κάναμε μια τεράστια προσπάθεια για να επαναφέρουμε τη νομιμότητα και την ευταξία στα πανεπιστήμια μας, τα οποία επί δεκαετίες ήταν παραδομένα στη βία των εξτρεμιστικών ομάδων της άκρας αριστεράς, αλλά πολλές φορές και στις εγκληματικές οργανώσεις. Ψηφίζεις ΣΥΡΙΖΑ, ψηφίζεις να επαναφέρουν το πανεπιστημιακό άσυλο, ψηφίζεις να καταργήσουν την πανεπιστημιακή αστυνομία, ψηφίζεις να παραδώσουμε ξανά τα πανεπιστήμια μας στην αναρχία. Ψηφίζεις Νέα Δημοκρατία, ψηφίζεις το πανεπιστημιακό άσυλο να παραμείνει κατηργημένο, ψηφίζεις τη διεύρυνση της πανεπιστημιακής αστυνομίας, ψηφίζεις την προστασία της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών και την ασφάλεια των φοιτητών μας”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί