Διαψεύδει και ο Γ. Βαρουφάκης δημοσιεύματα για συνάντησή του με τον Αλ. Τσίπρα

Διαψεύδει και ο επικεφαλής του ”ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη” δημοσιεύματα για συνάντησή του με τον Αλ. Τσίπρα. 

«Μόνο ενδεικτική της απελπισίας του κ. Μητσοτάκη είναι η αναφορά του (”δεν το υιοθετώ αλλά λένε…”) στα fake news περί επίσκεψής μου στο εξοχικό του κ. Τσίπρα», υποστηρίζει, σε δήλωσή του, ο Γιάνης Βαρουφάκης. «Τόσο μεγάλη ανάγκη έχει να συσπειρώσει τη δεξιά πολυκατοικία που επιστρατεύει μύθευμα χυδαίας δεξιάς φυλλάδας;», διερωτάται επίσης.

Σημειώνεται ότι και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία διέψευσε κατηγορηματικά, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, τα περί συνάντησής του με τον Γιάνη Βαρουφάκη στο Σούνιο, ψέματα που διακινούνται από άκρως φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, ψέματα που έσπευσε με ιδιότυπο τρόπο να υιοθετήσει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Αλ. Τσίπρας έκανε λόγο για fake news και μεθόδους Τραμπ τα περί συνάντησής του με τον Γιάνη Βαρουφάκη την Πρωτομαγιά. «Πήγαμε να πιάσουμε την Μάη;», είπε δηκτικά. Να σημειωθεί ότι νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο OPEN, ανέφερε ότι:«δεν το υιοθετώ αλλά λένε πως συναντήθηκαν Τσίπρας-Βαρουφάκης, αλλά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο κ. Τσίπρας έχει κάνει ανοιχτό κάλεσμα στον Βαρουφάκη, στον άνθρωπο που θέλει να αντικαταστήσει το ευρώ με ”Δήμητρες”».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί