Το Candiadoc ενοχλεί και έπιασαν δουλειά οι χάκερς! – Παρά τα σοβαρά προβλήματα, είμαστε εδώ!

Το Candiadoc δέχεται από χθες επιθέσεις χάκερς, εμποδίζοντας για πολλές ώρες την κανονική ροή της ειδησεογραφίας. Μέχρι αυτή την ώρα περίπου στις 4 το απόγευμα του Σαββάτου ήταν αδύνατη η ανάρτηση. Πλέον με δυσκολίες γίνονται αναρτήσεις.

Προφανώς το Candiadoc ενοχλεί. Επιλέγουμε να ενοχλούμε εξουσία και “ισχυρούς”. Καθημερινά. Γιατί αυτός είναι ο ρόλος του δημοσιογράφου. Να ελέγχει κάποιον που έχει οποιαδήποτε μορφής εξουσία. Κι αυτός που ελέγχεται, όταν επιδιώκει να είναι ανέλεγκτος για διάφορους λόγους, αντιδρά, δε δέχεται την “ενόχληση”.

Λοιπόν, η υπόσχεση είναι ότι όσο μπορούμε να είμαστε όρθιοι θα ενοχλούμε. Με οποιοδήποτε τίμημα, αρκεί οι πολίτες να μαθαίνουν μόνο αλήθειες από εμάς.

Συνεχίζουμε λοιπόν, είμαστε εδώ, όρθιοι.

Και πιο αποφασισμένοι από ποτέ, μέρες που είναι!

(Σε άλλη ανάρτηση θα δείτε πώς το facebook… απαγόρευσε και με επιμονή μάλιστα, να προωθήσουμε έρευνα με επίσημα ντοκουμέντα που εκθέτουν κυβερνητικό παράγοντα… Μάλιστα μας προειδοποιεί… να μην το ξανακάνουμε, μπορεί και να μας κλείσει τη σελίδα! Δείτε: Όχι τόση Δημοκρατία ρε παιδιά: To facebook απαγόρευσε ανάρτηση του Candiadoc για το πάρτι Αυγενάκη με το δημόσιο χρήμα! )

Candiot

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί