Σε Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης και Λιμεναρχείο Ηρακλείου ο Παύλος Μπαριτάκης

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης, τα οποία δυσκολεύουν το έργο του Οργανισμού, τέθηκαν επί τάπητος στη διάρκεια συνάντησης που είχε ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής κ. Παύλος Μπαριτάκης με την Γραμματέα της Αποκεντρωμένης κ. Μαρία Κοζυράκη.

Μεγάλο «αγκάθι» για την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης αποτελεί η υποστελέχωση του προσωπικού, που οδηγεί πολλές φορές στην καθυστέρηση της ολοκλήρωσης των διαδικασιών έγκρισης προτάσεων και αδειοδοτήσεων.

«Ο ρόλος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης είναι κομβικής σημασίας, μιας και είναι το «όργανο», το οποίο ελέγχει τις προτάσεις που κατατίθενται από Αυτοδιοίκηση, φορείς, Οργανισμούς, αλλά και ιδιώτες. Για αυτό και αποτελεί επιτακτική ανάγκη η ενίσχυση της με εξειδικευμένο προσωπικό», σημείωσε ο κ. Μπαριτάκης μεταξύ άλλων.

Στο Λιμεναρχείο

Αμέσως μετά ο κ Μπαριτάκης επισκέφτηκε το Λιμεναρχείο Ηρακλείου, όπου είχε συνάντηση με τον Κεντρικό Λιμενάρχη Ηρακλείου, Πλοίαρχο Λιμενικού Σώματος κ. Ευθύμιο Δουβή, αλλά και στελέχη του Σώματος.

Ο υποψήφιος Βουλευτής στάθηκε στο σπουδαίο έργο που επιτελεί το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος καθ΄όλη τη διάρκεια του χρόνου. 

«Η ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του λιμένα, που δε διαταράσσεται, ούτε κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, κατά την οποία η επιβατική κίνηση και ο φόρτος εργασίας αυξάνονται κατακόρυφα, φανερώνουν το σημαντικό έργο που επιτελούν οι άνδρες του Λ.Σ. ακόμη και κάτω από δύσκολες συνθήκες», επισήμανε ο κ. Μπαριτάκης που σχολίασε και την αρτιότητα στον επιχειρησιακό σχεδιασμό του Λιμενικού, μέσα από την ετοιμότητα του προσωπικού, ακόμη και για πλωτές επιχειρήσεις σε νησιά του Αιγαίου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί