Ελ.Βατσινά: Αναγκαιότητα η επιστροφή στην κανονικότητα για τους σεισμόπληκτους

Την απογοήτευσή τους μετέφεραν στην υποψήφια βουλευτή, οι σεισμόπληκτοι του δήμου Μινώα
Σε περιοχές του δήμου Μινώα Πεδιάδος βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου η υποψήφια βουλευτής ν.Ηρακλείου με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Ελένη Βατσινά που είχε την ευκαιρία να συναντήσει κόσμο, στο πλαίσιο των περιοδειών της με φόντο την εκλογική μάχη της 21ης Μαΐου.

Από μεγάλη μερίδα του κόσμου εισέπραξε δυσαρέσκεια και απογοήτευση για τη στασιμότητα που επικρατεί αναφορικά με τις ζημιές από το σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου 2021.

Σε ανάρτησή της στα social media, η Ελένη Βατσινά αναφέρεται στα προβλήματα από το σεισμό που εξακολουθούν να υφίστανται, ενώ την ίδια ώρα οι διαδικασίες των κατεδαφίσεων έχουν “παγώσει”.

Η ίδια, στις συζητήσεις της με τους πολίτες, σημείωσε πόσο σημαντικό είναι το ότι “επιμένουν” και παλεύουν για να μην εγκαταλείψουν τον τόπο τους, σε μια εποχή μάλιστα που παρατηρείται η ερήμωση της υπαίθρου. Υπογράμμισε όμως και το γεγονός ότι η στασιμότητα πρέπει να λάβει τέλος και το κεντρικό κράτος να σταθεί αρωγός στις προσπάθειες των σεισμόπληκτων να επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους, όπως ήταν πριν το σεισμό.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί