Βενιζέλειο: Προεκλογικά ρουσφέτια με… υπουργικές παρεμβάσεις!- Εξαφανίζονται νύχτα νοσηλεύτριες!

Διαβάστε ένα ακόμα “επεισόδιο” από το σίριαλ που εξελίσσεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, με ρουσφέτια, βολέματα και άλλα θαυμαστά, όπως τα περιγράφουν στο Candiadoc εργαζόμενοι!

Αγαπητό CandiaDoc,

δεν μπορούσα να μην σου μεταφέρω τα όσα ωραία γίνονται στο ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ που σιγά σιγά πρέπει να εγκαταλείψουμε όλοι.

Μια μαία ζητά να κάνει μετακίνηση στο Τζερμιάδων από το ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ, γιατί εκεί μένει !

Ο Παπαβασιλείου (διοικητής ΥΠΕ) δεν της υπογράφει μιας και οι μαίες έχουν κάνει εξώδικο ότι δεν επαρκούν για την δουλειά.

Η μαία ξανακάνει αίτηση αλλά αυτή τη φορά βάζει μέσο υπουργό από την Ανατολική Κρήτη, ο οποίος λέει στον Διοικητη του Βενιζελείου να υπογράψει την μετακίνηση.

Ο Παπαβασιλείου δεν υπέγραψε ούτε την δεύτερη φορά … αλλά ο διοικητής του Βενιζελείου ενημέρωσε ότι ενδιαφέρεται υπουργός και ” πρέπει να υπογράψεις”. 

Η αναπληρώτρια υπουργός κ Γκάγκα, που ενημερώθηκε για το συμβάν, ήταν θορυβημένη και ενοχλημένη  γιατί από την μια ζητά 3 επικουρικές μαίες για το ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ και από την άλλη ζητά το ιδιο το ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ μέσω του διοικητή του, να κάνει μετακίνηση μιας μαίας και να φυγει ! Αλλά είχε μπλεχτεί και ο υπουργός ! Πως να του πει όχι? Μύλος ! Δύσκολη εξίσωση !

Τα ρουσφέτια με τις μετακινήσεις έχουν φτάσει στο ζενίθ! Νοσηλεύτριες… εξαφανίζονται για ΠΑΓΝΗ, για ΥΠΕ κα.

Η ΥΠΕ δεν απαντά καν στο τηλέφωνο για να δεχτεί να μιλήσει με την 3μελη του ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ. Σε επανειλημμένες οχλήσεις των συνδικαλιστών του ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ δεν έχει καταδεχτεί καν να τους συναντήσει.

Η κ Γκάγκα λέει οτι το ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ δεν θα δει νοσηλεύτρια! Ποια είναι η Γκαγκα που βγάζει αυτά τα φιρμάνια !

Η ΥΠΕ που υποτίθεται οτι πρέπει να υπερασπίζεται το νοσοκομείο, μετακινεί αθρόα νοσηλευτές από το νοσοκομείο στις υπηρεσίες της λες και έχει ανάγκη η ΥΠΕ κι από επιπλέον προσωπικό.

Γιατί αφού υπάρχει τόσο πρόβλημα με το προσωπικό  του νοσοκομείου δεν φέρνουν πίσω όλους όσους έχουν μετακινήσει με 3μηνες (δλδ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!!!);

Τι ρουσφέτια είναι αυτά? 

Πού είναι το επιτελικό κράτος ? Πού είναι η αξιοκρατία ?

Το μόνο που τους νοιάζει είναι κάποια στελέχη της νοσηλευτικής υπηρεσίας να φύγουν για προγράμματα στην Ευρώπη και για προεκλογικό αγώνα σε συγκεκριμένο βουλευτικό γραφείο (μελλοντικό) …για να ξεπληρώσει την αναβάθμισή του (ένας) από απλός νοσηλευτής σε τομεάρχη ! 

Γίνεται χαμός ! Το νοσοκομείο μας είναι μόνο για βολέματα ημετέρων και ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! Δεν το θέλουν για τίποτα άλλο…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί