ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Στη δημοσιότητα το κυβερνητικό πρόγραμμα και το Επικρατείας την Παρασκευή

Αύριο, Παρασκευή 28 Απριλίου ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα δώσει στη δημοσιότητα το κυβερνητικό πρόγραμμά του και το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος για τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Την ερχόμενη εβδομάδα ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας, σε ειδική εκδήλωση θα παρουσιάσει το «συμβόλαιο για την αλλαγή», σε χώρο και χρόνο που θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας.

Νωρίτερα σήμερα, ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε εκ νέου ισχυρή λαϊκή εντολή, προκειμένου ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να βγει πρώτο κόμμα στην κάλπη της απλής αναλογικής στις 21 Μαΐου και να μπορέσει στη συνέχεια να κάτσει στο τραπέζι με τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου προκειμένου να φτιάξουν μια κυβέρνηση μακράς πνοής, σε συνέντευξη που έδωσε στον ΑΝΤ1. Χτες, σε μια διαφορετική συνέντευξη στο #ΚΡΙΜΑ της γνωστής Youtuber Zoe.pre, ο ίδιος υπογράμμισε ότι πρέπει «να πάνε οι νέοι μαζικά στην κάλπη, δεν υπάρχει χαλαρή ψήφος».

Την ίδια περίπου ώρα, στο Φόρουμ των Δελφών το άτυπο ντιμπέιτ Αχτσιόγλου – Σταϊκούρα κατέδειξε το ολοκληρωμένο οικονομικό πρόγραμμα διακυβέρνησης της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όταν η κυβέρνηση υπόσχεται αυξήσεις μισθών στο… μέλλον, όταν στοιχεία διεθνών οργανισμών, όπως ο ΟΟΣΑ, δείχνουν τα μεγάλα πλήγματα που έχουν υποστεί τα εισοδήματα των πολιτών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί