Στα Καμίνια ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-  ΚΙΝΑΛ Λάμπρος Βαμβακάς 

Συνάντησε πολίτες στην αγορά και στα καφενεία της περιοχής και κατέγραψε προβλήματα και απόψεις 

Ιδιαίτερα επικοδομητική ήταν η επίσκεψη του υποψήφιου βουλευτή ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Λάμπρου Βαμβακά στα Καμίνια. Ο υποψήφιος βουλευτής  περιόδευσε σε καταστήματα και καφενεία της περιοχής όπου οι πολίτες τον υποδέχθηκαν θερμά και συνομίλησαν μαζί του.

Άλλωστε τα Καμίνια αποτελούν μια ζωντανή συνοικία του Ηρακλείου με κοινωνική συνοχή, με δημιουργικούς ανθρώπους και έντονη δραστηριότητα.

Οι περισσότεροι πολίτες αναφέρθηκαν στην δύσκολη οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζουν στα επαγγέλματα τους και στην συντήρηση των νοικοκυριών τους εξαιτίας της συνεχιζόμενης ακρίβειας και των αναγκών που δυσκολεύονται να καλύψουν με το εισόδημα τους.

Ο  κ.Βαμβακάς στις συνομιλίες  που είχε με τους πολίτες αναφέρθηκε στις θέσεις του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για την ενίσχυση όλων των ελλήνων και σε κάθε γκάμα της κοινωνικής διαστρωμάτωσης με συγκεκριμένα μέτρα και προτάσεις που είναι ικανές να δώσουν προοπτική και να βγάλουν τη χώρα από τα αδιέξοδα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο υποψήφιος βουλευτής είχε την ευκαιρία περιοδεύοντας στα Καμίνια να συναντήσει ανθρώπους από όλες τις επαγγελματικές τάξεις, ελεύθερους επαγγελματίες, δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους, εργάτες  καθώς και συνταξιούχους σχηματίζοντας έτσι μια πλήρη εικόνα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία από τους ίδιους τους ανθρώπους που τα βιώνουν.

Ιδιαίτερη ήταν οι προβληματισμοί των νέων, οι οποίοι σπουδάζοντας ή έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές τους βρίσκονται στο δύσκολο δρόμο της αναζήτησης εργασίας. Άλλωστε το θέμα της ανεργίας και της αδυναμίας εύρεσης αξιοπρεπούς εργασίας είναι αυτό που τίθεται σε όλες τις συναντήσεις του υποψηφίου με νέους ή και μεγαλύτερους ανθρώπους.

Η περιοδεία έληξε με δείπνο που προσέφεραν σε κατάστημα της περιοχής φίλοι του υποψηφίου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί