Δίκη για τη δολοφονία του Άλκη: «Εγώ τον μαχαίρωσα» – Ομολόγησε ο δεύτερος κατηγορούμενος

Με την ομολογία του φονικού χτυπήματος ξεκίνησε την κατάθεσή του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, ο δεύτερος κατηγορούμενος για τη στυγερή δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανου στην περιοχή της Χαριλάου.

«Εγώ είμαι αυτός που χτύπησα τον Άλκη στο πόδι. Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση του και να μην βρίσκεται εκεί που είναι. Θέλω οι γονείς να γνωρίζουν την αλήθεια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κατηγορούμενος, όπως μεταδίδει το thesstoday.gr.

Πρόκειται για τον συνοδηγό του πρώτου οχήματος που έφθασε στο σημείο, ο οποίος ομολόγησε ότι μαχαίρωσε το θύμα στο δεξί πόδι, με αποτέλεσμα να βρει τη μηριαία αρτηρία.

«Από την αρχή έχω παραδεχτεί τη συμμετοχή μου στην επίθεση σε βάρος των Άλκη και των υπολοίπων παιδιών. Μέσα από τη φυλακή έχω συνειδητοποιήσει το κακό που προξένησα. Ζητώ τεράστια συγγνώμη από την οικογένειά του. Ειδικά από τους γονείς του Άλκη. Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω, δυστυχώς. Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση του Άλκη. Εγώ τον χτύπησα στο πόδι μια. Δεν το θυμάμαι τόσο καλά. Το συνειδητοποίησα, ακούγοντας τις καταθέσεις των ιατροδικαστών. Τις επόμενες μέρες ακούγοντας τι έγινε, σοκαρίστηκα», ανέφερε ο κατηγορούμενος σύμφωνα με το grtimes.gr.

«Θέλω οι γονείς να γνωρίζουν την αλήθεια. Δεν το θυμόμουν τόσο καθαρά αν το έκανα. Είχα αμφιβολίες. Τώρα είμαι πεπεισμένος ότι έγινε από μένα. Είδα φωτογραφίες και κατάλαβα ότι ήταν από το δικό μου μαχαίρι. Είμαι σίγουρος και πεπεισμένος. Αναγνωρίζω το κακό που προξένησα στην οικογένεια και ειδικά σε αυτούς τους γονείς. Αυτή είναι η αλήθεια», τόνισε ο ίδιος κατά την έναρξη της απολογίας του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί