Σε Ροδιά, Καλέσα, Τσαλικάκι και υπηρεσίες συνεχίστηκαν οι περιοδείες του Λάμπρου Βαμβακά

Kάλεσμα του υποψήφιου βουλευτή στην αποψινή συγκέντρωση με τον Νίκο Ανδρουλάκη

Σε Ροδιά, Καλέσα, Τσαλικάκι και υπηρεσίες συνεχίστηκαν οι περιοδείες του Λάμπρου Βαμβακά

Με αφορμή την αποψινή κεντρική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ στο Ηράκλειο  στην οποία θα μιλήσει ο πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης ο υποψήφιος βουλευτής Λάμπρος Βαμβακάς καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν.

Σε δήλωση του ο κ.Βαμβακάς αναφέρει: “Καλούμε κάθε δημοκρατικό πολίτη απόψε στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Ελευθερίας. Στην εκδήλωση με την οποία κλείνει η προεκλογική περίοδος ο πρόεδρος μας Νίκος Ανδρουλάκης θα παρουσιάσει τις θέσεις και το πρόγραμμα και θα στείλει το μήνυμα της αλλαγής από το Ηράκλειο σε όλη τη χώρα. Θα είμασε όλοι εκεί”.

Περιοδείες 

Σε Ροδιά, Καλέσα και Τσαλικάκι βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Λάμπρος Βαμβακάς.

 Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων του συνομίλησε με πολίτες στα καφενεία των περιοχών και κατέγραψε την ανησυχία τους για τα αδιέξοδα στα οποία βρίσκονται συνεχώς εξαιτίας των δύσκολων οικονομικών συνθηκών. Σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι πολίτες εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια τους στις πολιτικές που ακολουθήθηκαν από την απερχόμενη Κυβέρνση θέλουν μέτρα που να στηρίζουν πραγματικά την κοινωνία και τους ανθρώπους της και να δημιουργούν το όραμα για ένα καλύτερο αύριο στην Ελλάδα.

Από την πλευρά του ο κ.Βαμβακάς δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να μάχεται, από όποια θέση κι αν βρίσκεται, για τα δίκαια αιτήματα των πολιτών και μια κοινωνία, με διαφάνεια, αξιοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη και ίσες ευκαιρίες για όλους.

Νωρίτερα ο υποψήφιος βουλευτής είχε επισκεφθεί τη ΔΟΥ Ηρακλείου αλλά και υπηρεσίες του Δήμου όπου συνομίλησε με τους υπαλλήλους που αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και συναλλασόμενους πολίτες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί