Κρήτη: Κυκλοφορούσε με 1,5 κιλό κάνναβης στο αυτοκίνητο

Χειροπέδες σε έναν άνδρα πέρασε η αστυνομία το απόγευμα της Τρίτης σε περιοχή του Δήμου Ανωγείων, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

΄Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, ο άνδρας που οδηγούσε αυτοκίνητο, όταν αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών, πέταξε στον δρόμο συσκευασία που περιείχε 1,5 κιλό κάνναβης.   

Εν συνεχεία ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς και σε  έλεγχο που του έγινε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν   το χρηματικό ποσό των 110 ευρώ και κινητό τηλέφωνο, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη, χθες (18.03.2023) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Ανωγείων από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου,  ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών .

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Ρεθύμνης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας εντοπίσθηκε ο ημεδαπός να οδηγεί ΙΧΕ αυτοκίνητο ο οποίος αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο  απέρριψε  στο οδόστρωμα συσκευασία που περιείχε 1 κιλό και 500 γραμμάρια κάνναβης.   

Εν συνεχεία ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς και σε  έλεγχο που του έγινε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν   το χρηματικό ποσό των 110 ευρώ και κινητό τηλέφωνο.

Επίσης κατασχέθηκε ΙΧΕ αυτοκίνητο ως μέσο μεταφορά ναρκωτικών ουσιών .

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί