Στο Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης του ΟΑΕΔ ο Χ. Μαμουλάκης

«Η νέα γενιά έχει καταδικαστεί από τη ΝΔ σε εργασιακή επισφάλεια».

Στο Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης του ΟΑΕΔ βρέθηκε για μια ακόμη φορά το πρωί της Τετάρτης 19/4 ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.

Ο Χάρης Μαμουλάκης συνομίλησε με στελέχη και εργαζόμενους για όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν, καθώς και με πολίτες που βρίσκονταν στο Κέντρο για να εξυπηρετηθούν και σε δήλωσή του ανέφερε: «Μια από τις πιο κρίσιμες, ευαίσθητες αλλά και σημαντικές δομές της χώρας μας, ο πρώην ΟΑΕΔ και νυν Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης, παραμένει δέσμια των προβλημάτων των πολιτικών απαξίωσής της, από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Η υποστελέχωση, που εντείνεται με τις συνταξιοδοτήσεις των εργαζομένων και το πρόγραμμα κινητικότητας, δεν μπορεί να καλυφθεί μόνο με συμβασιούχους εργαζόμενους, την ώρα μάλιστα που ο όγκος των προς διεκπεραίωση εργασιών παραμένει σημαντικός. Οι εναπομείναντες εργαζόμενοι καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθούν στις ανάγκες των πολιτών και το ελάχιστο που οφείλει να πράξει η Πολιτεία, είναι να τους υποστηρίξει. Έμπρακτα και ουσιαστικά.

Είμαστε σίγουροι ότι οι συμπολίτες μας και ειδικά η νέα γενιά που έχει καταδικαστεί από τη ΝΔ σε εργασιακή επισφάλεια, φθηνή και ελαστική εργασία χωρίς δικαιώματα και προοπτικές, θα στείλει το δικό της ξεκάθαρο μήνυμα – απάντηση σε αυτή την απαξίωση του Οργανισμού, στις εκλογές της 21ης Μαΐου.».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί