“Αρίστων” συνέχεια στο Βενιζέλειο: Οι νοσηλευτές που δεν έχουν μέσο τρέχουν να καλύψουν νυχτερινές βάρδιες με τεράστια κόπωση

“Θα φτάσουμε το θέμα στο υπουργείο! Τα κορόιδα τελείωσαν! Δεν αντέχουμε άλλο!”, καταγγέλλει νοσηλευτής

Τις απαράδεκτες καταστάσεις που επικρατούν στο Βενιζέλειο με τις αποφάσεις των «αρίστων καταγγέλλει νοσηλευτής μέσω επιστολής του στο Candiadoc.

Όπως αναφέρει στην καταγγελία του:

Βενιζελείου συνέχεια…οι «άριστοι»!

Σας ρωτώ ένα πράγμα: που ξαναείδατε υπηρεσία (η νοσηλευτική) να “ανακαλύπτει” το πλεόνασμα των νοσηλευτών απο τις χορηγούμενες άδειες και τα ρεπό (ήδη δουλευμένη μέρα); Δηλαδή βλέπουν οτι ένα τμήμα έχει δώσει μια άδεια (τεράστιο αμάρτημα) και αμέσως μετακινούν άτομο από το συγκεκριμένο τμήμα….

Εν έτει 2023….μια υπηρεσία δημοσίου ανακαλύπτει το πλεονάζων προσωπικό (κατα την εκτίμησή τους) μέσω των αδειών/ρεπό που δίνει.

Το πώς γίνονται μετακινήσεις 3μηνες (που γίνονται μόνιμες) στην ΥΠΕ και στο ΠαΓΝΗ…είναι άλλο θέμα ! Εκεί δεν μας νοιάζει γιατί είναι “δικοί” μας!

Και μετά τρέχουν οι μη έχοντες μέσο να καλύψουν βάρδιες, νύχτες με τεράστια κόπωση και προσωπικό κόστος.

Η νοσηλευτική υπηρεσία του νοσοκομείου μας είναι παντελώς αδύναμη (για να μην πω κάτι πιο σοβαρό) να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση …και όχι άδικα μια που το μέσο στις τοποθετήσεις τους κυριαρχεί – σας θυμίζω το ότι νοσηλευτής χωρίς προσόντα έγινε εντός μιας μέρας…τομεάρχης)!

Τα χρωστούμενα ρεπό που συνεχώς αυξάνουν, οι κανονικές ‘αδειες που δεν λαμβ’ανονται….αυτό δεν νοιάζει κανένα! Νοιάζει μόνο οι Σέρλοκ Χολμς της συμφοράς να ανακαλύψουν το πλεονάζων προσωπικό δια μέσου των ρεπό!

Θα φτάσουμε το θέμα στο υπουργείο! Τα κορόιδα τελείωσαν! Δεν αντέχουμε άλλο!

Με τιμή για το επάγγελμά μου , του νοσηλευτή

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to ““Αρίστων” συνέχεια στο Βενιζέλειο: Οι νοσηλευτές που δεν έχουν μέσο τρέχουν να καλύψουν νυχτερινές βάρδιες με τεράστια κόπωση”

  1. ΚΣ

    Εμ αφου εχει γινει το βολεμα του βολεματος εκει μεσα;
    Οι μετακινησεις πανε κι ερχονται.
    Ο ενας παει ΥΠΕ η αλλη ΚΥ Ηρακλειου, ο αλλος παει διοικητικος….
    Αλλοιμονο σε αυτους που δεν εχουν μεσο γιατι ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΦΥΓΑΝ εφυγαν με ΜΕΣΟ και με ΚΑΝΕΝΑ αλλο τροπο και το ξερουν ΟΛΟΙ!
    ΜΕΣΟ ΜΕΣΟ ΜΕΣΟ! Απο ολα τα κόμματα !

  2. Μαριαννα Γεωργακη

    Ηθελα να ξερα, με τοσα που βγαινουν για το ΒΕΝΙΖΕΛΙΟ η τοπικη ΥΠΕ τι κανει? εχει ρωτησει? εχει ασχοληθει? ή την νοιαζει μονο το πανεπιστημιακο και οι ψηφοι?
    Άχρηστοι ολοι τους και στο Βενιζελειο και στην ΥΠΕ.
    Αφηνουν ετσι ενα ιστορικο νοσοκομειο να διαλύεται

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί