Πέρασε στον τελικό Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ

Με ισοπαλία στο 1-1 και συνολικό σκορ 6-2 ο Δικέφαλος του Βορρά ξεπέρασε το εμπόδιο της Λαμίας και προκρίθηκε για ακόμη μια χρονιά στον τελικό του Κυπέλλου, όπου τον περιμένει η ΑΕΚ, αλλά παραμένει άγνωστο το… γήπεδο που θα πραγματοποιηθεί το ντέρμπι.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρέταξε την ομάδα του με πολλές αλλαγές αφού το 1-5 του πρώτου αγώνα του προσέφερε αυτή ην άνεση, όμως οι γηπεδούχοι ήθελαν να πάρουν ακόμη μια νίκη γοήτρου και ψυχολογίας χωρίς να το καταφέρουν.

Για τους γηπεδούχους άνοιξε το σκορ ο Σβαμπ με πέναλτι, όμως η Λαμία ισοφάρισε στην επανάληψη και το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Ο ΠΑΟΚ, πλέον, στρέφει την προσοχή του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ για το τρόπαιο, όμως παραμένει άγνωστο το γήπεδο διεξαγωγής του τελικού μετά το «όχι» του Αχιλλέα Μπέου να γίνει το ματς στον Βόλο.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Κάργας, Κουλιεράκης, Βιεϊρίνια (67′ Ράφα Σοάρες), Σβαμπ, Ντάντας (78′ Φελίπε Σοάρες), Νάρεϊ (46′ Μπίσεσβαρ), Τάισον (67′ Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας, Μπράντον Τόμας (67′ Ολιβέιρα).

ΛΑΜΙΑ: Κοσέλεβ, Βασιλαντωνόπουλος, Παούλοβετς, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Στάνκο, Σλίβκα, Μαρτίνες (86′ Τζανδάρης), Μεντίνα (82′ Κοντονίκος), Ασκόβσκι (67′ Σιμόν), Μανούσος (67′ Βέργος).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί