Ερντογάν: Ο πρόεδρος Μακρόν χρειάζεται ψυχοθεραπεία για τη συμπεριφορά του απέναντι στους μουσουλμάνους

O Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιτέθηκε σήμερα -εκ νέου- κατά του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν δηλώνοντας ότι χρειάζεται ψυχοθεραπεία για τη συμπεριφορά του απέναντι στους μουσουλμάνους και το Ισλάμ.

Προηγούμενα μέσα στο μήνα, ο Μακρόν δεσμεύτηκε να καταπολεμήσει τον “Ισλαμικό αυτονομισμό” για τον οποίο όπως είπε, απειλεί να πάρει τον έλεγχο μερικών από τις μουσουλμανικές κοινότητες σε όλη τη Γαλλία, προκαλώντας τη δριμεία αντίδραση του Ερντογάν.

Από τότε, η Γαλλία έχει συγκλονιστεί από τον αποκεφαλισμό ενός καθηγητή Ιστορίας, από έναν ακραίο Ισλαμιστή, που ήθελε να εκδικηθεί την χρήση από τον καθηγητή των σκίτσων του προφήτη Μωάμεθ στη διάρκεια ενός μαθήματος για την ελευθερία της έκφρασης.

“Ποιο είναι το πρόβλημα αυτού του ατόμου που λέγεται Μακρόν με τους μουσουλμάνους και το Ισλάμ; Ο Μακρόν χρειάζεται θεραπεία σε ψυχολογικό επίπεδο,” δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος σε επαρχιακό συνέδριο του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης στην πόλη της Καισάρειας.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Ερντογάν: Ο πρόεδρος Μακρόν χρειάζεται ψυχοθεραπεία για τη συμπεριφορά του απέναντι στους μουσουλμάνους”

  1. Τώρα θυμήθηκαν πως είναι Μεγάλλοι

    Μάθημα πρώτο – Αν σε πει κάποιος τρελό μην τον πιστέψεις γιατί μάλλον κρίνει εξ ιδίων.
    Μάθημα δεύτερο – Οι Γάλλοι νομίζουν ότι είναι πολύ επαναστάτες και δημοκράτες, ξέρουμε όμως τι έκαναν στις αποικίες.
    Μάθημα τρίτο- Τα αγαθά και τα ιδεώδη του ευρωπαικού πολιτισμού δεν είναι για όλους, άλλοι και ειδικά οι μουσουλμάνοι είναι στο περιθώριο. Και λίγος σεβασμός στις θρησκευτικές ευαισθησίες δεν βλάπτει, αν δεν τους ήθελαν στη χώρα τους μουσουλμάνους ας τους έδιωχναν αντί να του κάνουν επίδειξη υποτίμησης.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί